Prikazujem 1–32 od 28848 izdelkov

VRT IN VRTNO POHIŠTVO

Vrt in vrtno pohištvo, okolico doma si splanirajte tako, da bo preživljanje časa na prostem v užitek celi družini. Naš predlog je vsekakor, da si omislite ograjo, ki bo zaščitila vaše otroke in vam nudila zasebnost. Za otroke vam priporočamo, da postavite otroška igrala in trampolin.

Za osvežitev v poletnih mesecih  pa si omislite bazen. Da se boste ob bazenu lahko prijetno sproščali si postavite ležalnike,  vsekakor pa ne smete pozabiti na senčnik. Ljubitelji doma pridelane hrane si napravite vrt, da boste to imeli čim dalj časa v letu pa si omislite rastlinjak. Svoje vrtno orodje  si pospravite v vrtno lopo, tako boste vedno imeli vse na enem mestu. Na teraso, balkon ali vrt si dajte kvalitetno vrtnega pohištva in izberite vrtno garnituro, da boste z užitkom spili kavo. Ne smete pa pozabiti na dober zunanji žar, da boste lahko priredili piknik in ustvarili kakšen lep družinski spomin.

Ste tudi vi ljubitelj vrtičkanja in se v prostem času rad zadržuješ na vrtu, prisegaš na domačo zelenjavo in rad preizkušaš nove rastlinske sorte? Ali pa se profesionalno ukvarjaš s kmetovanjem in zgolj rad raziskuješ med ponudniki različnih vrtnih in kmetovalskih izdelkov? Pred nakupom določenega izdelka je zagotovo dobro preveriti tudi ponudbo konkurence, zato je najbolje raziskovati nekje kjer najdeš vso ponudbo na enem mestu. Pri nas si lahko ogledaš najboljšo ponudbo semen, vrtnin, cvetlic, dišavnic, zelišč, zdravilnih rastlin, trav, gnojil, zemlje, lubja in ostalih rastlin, semen in poljščin. Da bodo vrtnine in cvetlice bolj uspevale je izredno pomembno tudi, da so posejane v zemlji, ki je posebej primerna za določen tip rastline.