Prikazujem 1–32 od 12150 izdelkov

OMARE

Organizacijske enote za vsak prostorveč

Si želite pospravljene bivalne prostore in izpostaviti tisto, kar vam je najljubše? Mi vam nudimo širok izbor raznovrstnih in kvalitetnih omar v različnih stilih, ki pripomorejo k čistem in lepem videzu prostora. Omare lahko opravljajo nešteto funkcij in se z lahkoto znadjejo v vsaki sobi.

Imamo veliko izbiro Komod – naj bodo širše s tremi vratci ali ožja in visoka. Lahko izberete takšno z večimi predalniki ali bolj prostornejšimi predeli. Sijoča ali mat podlaga.Postavite jo pa lahko kamor koli. Za kopalnice nudimo namensko izoblikovane Kopalniške omarice iz kakovostnega lesa. Lahko izbirate tudi med Kuhinjskimi omaricami in Kuhinjskimi vozički  ter Stojali za vino , ki se podajo kamorkoli, tudi v vaš kabinet ali le kot popestritev vaše kuhinje in jedilnice. Spalnici ali dnevni sobi pa lahko dodate ali starinske ali bolj moderne Skrinje za shranjevanje. Za shrambo oblačil in vseh sezonskih stvari, pa vam priporočamo Omare in garderobne omare.

Vašo dnevno sobo lahko opremite s kvalitetnimi TV regali in stojala za monitor , ki bodo poskrbeli za primerno postavitev različnih monitorjev v vašem domu ali studiju. Stojala za revije in knjige držijo zbirko vaših najljubših knjig in vseh bolj ali manj pomembnih papirjev, naj bo to v dnevni sobi ali spalnici.

Lahko si ogledate tudi omare s posebnimi nameni kot so Arhivske omare ali Knjižne omare. Mogoče si pa želite kakšno omaro v vašem vrtu?

Ko pa imate potrebo po malo manjšem dodatnem prostoru, so za to idealne Police. Tudi te prihajajo v različnih stilih in barvah, ter seveda dimenzijah. Priročne so na steni ob mizah, kuhinjskemu pultu, ob posteljah ali hodnikih. Ne, da so samo prostorne vendar tudi zapolnijo tiste dolgočasne stene!