Prikazujem 1–18 od 37 izdelkov

PISARNIŠKE IN ARHIVSKE OMARE

Organizacija je eden najpomembnejših dejavnikov poslovanja.več

Poskrbite za pregledno shrambo pomembnih dokumentov in organizacija vaše pisarne je že polovično poskrbljena. Pregledno shrambo pa najbolje omogočijo Pisarniške in arhivske omare. Za shrambo ob vaši mizi so priročni predalniki, za večje mape ter hranjenje dokumentov, ki so zelo pomembni, a redko v uporabi, pa so primernejše visoke omare.

Vodenje vsake posla zahteva pisarno. To je prostor, kjer se načrtujejo poslovne taktike, vodenje trenutnih poslov in srečanje s sodelavci, partnerji in vsemi, ki vplivajo na razvoj podjetja. Za to mora biti pisarna dobro urejena za poslovanje, prostorna za srečanja in prijetna za dolge ure, ki so v njej prebite. Za vse to poskrbi ustrezna izbira Pisarniškega pohištva in opreme.

Pisarna pa se velikokrat znajde tudi v domačem okolju. Čeprav je danes tehnologija zelo napredna in veliko oblikovalcev riše na računalnik, je za vse arhitekte, oblikovalce in ilustratorje priporočljiva Risalna miza. Zaradi naklona, ki ga omogoča, bo risanje enostavnejše in prijetnejše.

Ne glede na to kakšno mizo imamo, je potrebno, da smo podprti s kakovostnim Pisarniškim stolom. Tako lahko dlje časa udobno opravljamo zastavljeno delo. So tla vaše pisarne iz laminata ali obložene s preprogo? Zaščitite svoja tla s Podlago za stol.

Pisarniške in arhivske omare, mize in stoli so dobri začetek. Pri opravljanju predstavitev in “brain storminga” pa vam pripomorejo Pisarniškimi pripomočki.

Hranite tudi večje predmete, ki nimajo prostora v vaši pisarni? V kategoriji Industrijsko skladiščenje najdete različne omare in stojala, narejene za skladiščenje vaših kvalitetnih izdelkov.