Prikazujem 1–24 od 1994 izdelkov

FOTELJI IN NASLONJAČI

Privoščite si svoj prostor, kjer se lahko razkomotite po mili volji.več


Čeprav spimo ponoči, je potrebna za dobro počutje poskrbeti tudi s krajšimi počitki čez dan. Za to so najboljši Fotelji in počivalniki. Kavči in sedežne garniture so super zadeva, ko želimo sedeti skupaj z ostalimi in si pogledat kakšen film.

Ljudje smo družabna bitja, vendar vsak od nas ceni tudi čas zase, eni bolj drugi manj. Za tiste, ki si želite imeti svoj kotiček vam priporočamo nakup fotelja ali počivalnika. Še sploh takšnega, ki je velik, z širokim naslonjalom in držali za roke. Da bo vaš “čas zase” vse kar si želite, si privoščite Masažni aparat za stopala ali vrat ali Električni masažni stol za masažo celega telesa.

Fotelji in počivalniki se zelo dobro znajdejo v dnevnih sobah in vseh večjih prostorih kjer prebivate več časa. Idealni so za prebiranje knjig in revij. Za takšne aktivnosti je dobro imeti blizu Knjižno omaro. Fotelje in počivalnike lahko jih uporabljamo sami, lahko pa služijo tudi kot sedala ob druženju. Bodisi doma ali v kavarni.

Udobno sedenje na terasi, balkonu ali vrtu? Preverite ponudbo Vrtnih garnitur za večje zunanje prostore. Zunanji kavči pa se lahko znajdejo tudi na balkonu. Za ultra udobje pa poskrbijo Zunanje postelje.

Želite popestriti svoj lokal in mu dati eleganten videz? Razmislite, kako bi se notri podali fotelji in počivalniki. Večini ljudi je prijetno, ko stopijo v bar in zagledajo tako udobno namestitev. Imate gostilno in mogoče potrebujete kakšen nov aparat? Preverite Gostinske aparate in izdelke.

Masažni stol krem umetno usnje
Masažni stol krem umetno usnje