Prikazujem 1–32 od 412 izdelkov

ZELENICA IN OKOLICA

Zelenica in okolica, imejmo se lepo zunaj tako kot odznotraj našega doma.več

Dobro je, če znamo poskrbeti zase tako, da nas nič ne more pretresti ali povzročati stresa. Res pa je, da zna biti to včasih težko, saj preživimo veliko časa v okolju, ki ni takšen, ki bi si mi želeli. Zato le poskrbimo za tisto okolje, ki lahko. Dom ni le zgradba v kateri živimo. Dom je prostor, kjer se počutimo varno in udobno. Poskrbite, da bodo vsi prostori in površine, tudi Zelenica in okolica vašega doma prijetne!

Narava je zelo sproščujoča. Ko v njej preživimo delček našega dne in se prepustimo uživanju narave, nas ta napolni s svežo energijo in občutkom svežine in lahkotnosti. Da se bomo doma dobro počutili, moremo poskrbeti, da imamo mero narave na voljo.

Imate okoli vaše hiše okolico, ki jo lahko urejate? Naredite jo prijetno, naj bosta vaša zelenica in okolica prostor sprostitve. Živite na področju, kjer ni rodovitna zemlja in trava ne želi uspevati? Mogoče ne morete več kositi, a želite da bo okolica urejena? Nudimo Umetno travo, ki bo poskrbela za prav to.

Da boste vaši parceli dali smisel prostornosti, dodajte Vrtne kamne. Za bolj celostni občutek dodajte še element vode z Vodnjaki in ribniki. Da bo vidno tudi ponoči, pa za to poskrbite z Zunanjo in vrtno razsvetljavo.

Želite povečati uporabnost vaše zelenice in okolice oziroma vašega vrta, terase ali vikenda? Preverite ponudbo Vrtnega pohištva. Skrbite za vaš vrt? Preverite Vrt in vrtnarjenje – da bo vrtičkanje to, kar mora biti.