Prikazujem 1–32 od 110 izdelkov

PROMETNE OZNAKE

Prometne Oznake, da bo vse dobro vidljivo in potekalo gladkoveč


Prometni znaki in ceste oznake so same po sebi ponavadi že dovolj jasne glede omejitev in pravil cestnega prometa. Včasih pa gre del ceste skozi naše dvorišče ali pa imamo privat parking na javnem mestu. Karkoli je že, moramo potrebno označiti. S tem opozorimo druge in zavarujemo sebe. Mogoče pa le potrebujemo nove zimske verige. Za vse to in še več, vam pripomorejo Prometne oznake.

Imate privat parkirno mesto, ki pa se včasih zdi, da ne zgleda tako in najdete notri tuj avto? Označite vaš prostor in si zagotovite prostor, ki bo čakal le vas s parkirno oviro za parkirišča ali parkirno blokado. Se kdaj z vašo gumo znajdete na tistem nevidnem robniku? Označite robnike z odsevno zaščito za robove. Ne gleda na to ali gre za parking doma ali v službi, je včasih dvorišče na drugem nivoju od dovoza oziroma ceste iz katere zavijamo. Da bo dovoz udoben in gume ohranjene, si priskrbite robnik za dovoz iz gume. Ta pa pride zelo prav tudi za vse imetnike invalidskih vozičkov, saj je prehod iz enega prostora v drug včasih za takšna vozila težak ali pa celo nemogoč.

Pri Gradnji, pa je potrebno označiti mesto poteka gradnje z Varnostnimi in opozorilnimi znaki. Stožci dobro opravljajo nalogo označbe. Pri gradnji pa ponavadi uporabljamo električna Orodja, zaradi česa so lahko kabli kaj kmalu povsod po tleh. Da se kabli ne obrabijo ali pa celo povzročijo nesreče, jih na prehodnih mestih zaščitite s pohodno zaščito za kable. Da bo vse potekalo gladko, pa se opremite še z Opremo za gradnjo.