Prikazujem 1–32 od 77 izdelkov

GLASBILA

Glasbila, igraš bobne, kitaro ali kakšno drugo glasbilo in kupuješ novega? več

Se morda želiš začeti ukvarjati z igranjem kakšnega inštrumenta ali o tem razmišlja tvoj otrok? Kakšno glasbilo v tem primeru izbrati? Že pred nakupom si oglej ponudbo različnih izdelkov, primerjaj njihove lastnosti in ceno ter se na koncu odloči za tistega, ki ti najbolj ustreza.

Med najbolj priljubljenimi glasbili so kitareklaviature in bobni, vsako od teh inštrumentov pa ima svoje prednosti, pa tudi slabosti.

Bobni, na primer, zasedejo precej prostora, zato niso primerni za majhna stanovanja. Poleg tega pa je udarjanje po njih tudi glasno, zato lahko moti sosede. Precej velike so tudi klaviature, le da lahko pri njih izbiraš tudi med manjšimi modeli.

Najmanj težav s prostorom za igranje, shranjevanjem in prenašanjem je pri kitari, njen nakup pa je tudi cenovno precej ugoden.

Med dražje inštrumente spadajo različna pihala in godala, klaviature, pa tudi harmonike, saj zahtevajo skrbno in natančno izdelavo.

Ne smeš pozabiti, da glasbilo navadno kupuješ za dalj časa, hkrati pa moraš zanj odšteti precej denarja, zato je pomembno, da pred izbiro temeljito premisliš.