Prikazujem 1–30 od 77 izdelkov

STROPNE SVETILKE

Stropne svetilke so najpogostejša in praktična izbira, ko gre za razsvetljavo. Pomagajo ustvariti prijetno in toplo okolje in lahko dajo pridih elegance v vsako sobo. Pomanjkanje dobre razsvetljaveveč

vpliva tudi na naš vid, zato je pomembno, da ga dobro razporedite. Stropna svetilka z akrilnimi listi je pristno oblikovana in je primerna za skoraj vsak prostor.

Stropne svetilke 2 kosa črne in zlate pol-okrogle E27
Stropne svetilke 2 kosa

Na voljo je v več barvah, tako da lahko za vsako sobo izberete drugačno svetilko, ki bo združila celoten prostor. Če iščete nekaj bolj spodobnega, bomo izpostavili stropno stekleno svetilko z vzorcem. Enak učinek bo imela tudi steklena kvadratna svetilka. V jedilnici je viseča steklena svetilka za jedilno mizo videti čudovito. Postavljena tik nad mizo,je pa zelo elegantna. Če je vaš dom v minimalističnem slogu, vam bo všeč LED stropna svetilka. Po videzu je preprost, hkrati pa daje sodoben vtis. Vse za vaš okus, ne glede na to, ali imate raje razkošne stropne svetilke ali tiste preprostejše zasnove. Gotovo je v naši ponudbi nekaj, kar vam je najbolj všeč.