Prikazujem 1–32 od 67 izdelkov

DEKORATIVNE BLAZINE

Dekorativne blazine ali dekorativni vzglavniki so ravno tisto, kar potrebujete,  Preberi več

če mislite, da  vašemu sedežnem pohištvu nekaj manjka. Pojštri za kavč razbijejo enoten in monoton videz sobe in vnesete malo barve.

Zahvaljujoč našim žepom prijaznim cenam lahko izberete in se igrate z različnimi kombinacijami. Na primer, blazine iz žameta bodo idealne za hladnejše mesece. Poleti jih lahko zamenjate z blazinami iz platna. Če je vaša dnevna soba opremljena s kompletom iz pravega ali iz umetnega usnja, je  blazina iz usnja idealen dodatek. Žametne blazine so izredno mehke na dotik in bodo v osrčje vašega doma vnesle nekaj topline. Če že imate dekorativne blazine in ne iščete novih, ampak samo iščete majhno spremembo, so prevleke rešitev. Štiri bombažne prevleke v različnih barvah bodo pripomogle k dekorativnemu vidiku dekoracije. Bombaž zagotavlja visoko kakovost in trpežnost, zato bo hitro postal vaš najljubši komplet. Pojštri za kavč se podajo lepo tudi v spalnico.  Predstavili bodo malo barve in bodo zanimiva kreativna rešitev za dodajanje elegance. Svoji notranjosti vdihnite novo življenje.

Dekorativne blazine poudarjajo stil v dnevni sobi, spalnici in drugih prostorih. Primerne bodo ne le za posteljo in kavč, temveč tudi za fotelje, jedilno klop ali globoko okensko polico. Boste izbrali subtilne enobarvne, blazine s potiski ali kombinacijo obojega? Okrasne blazine so odlična dekoracija doma, saj z njimi hitro in na cenovno ugoden način osvežimo prostor. Verjetno ste že slišali za danski izraz hygge? Pomeni preprostost, umirjenost ter občutek zadovoljstva v malih rečeh in trenutkih.

Prijetno atmosfero doma si lahko ustvarite z našimi okrasnimi blazinami in spreminjate stil ureditve s prevlekami za blazine, ki so tudi v naši ponudbi. Na voljo je več različnih barvnih odtenkov in vzorcev okrasnih blazin, tudi z napisi. V asortimanu so tudi malo drugačne oblike okrasnih blazin in različne velikosti. Vedno najdete tudi trendovske okrasne blazine za vsako sezono posebej: kot npr. okrogle oblike, v trendovskih barvah, iz umetnega krzna, plišaste itd.