Prikazujem 1–32 od 207 izdelkov

ZUNANJA IN VRTNA RAZSVETLJAVA

Zunanja in vrtna razsvetljava domačih dovozov bo vsakemu dvorišču dala nov videz.  Preberi več

Naš asortiman vam ponuja širok izbor, da boste čim lažje izbrali pravo vrtno  razsvetljavo. Če jih pametno uredite, lahko razsvetlite celotno dvorišče in se tako počutite varne.

Mnogi jih poleg praktičnih razlogov tudi postavijo, ker so utrujeni od strahu preverjali pred vhodnimi vrati. Reflektorji, ki jih lahko postavite nad vhodna vrata, so zagotovo zanesljiva rešitev tovrstnih težav. Lahko jih tudi postavite na neka skrita mesta. Ali pa izberete markantne modele in jih poudarite. Zanimiv dodatek je sončna LED razsvetljava za hišno številko. Poleg zunanje in vrtne razsvetljave boste našli številne elegantne, moderne in privlačne notranje svetilke. Poiščite popolno kombinacijo za strop na vrtu izberite stropno razsvetljavo vrta in za tla izberite talna razsvetljava vrta.
Razsvetlite  vsako sobo na pragmatičen način. Polkrožne stropne svetilke pašejo nad jedilno mizo ali  za spalnico. Obstaja nastavljiva ločna svetilka.  Vrtna razsvetljava vpliva na naše razpoloženje, zato bodite pozorni na to pri izbiri.