Prikazujem 1–32 od 321 izdelkov

ZAVESE IN ZASTORI

Zavese in zastori, zahvaljujoč dejstvu, da jih lahko najdete v različnih barvah in vzorcih, so predmet, ki bo dopolnil sobo. Najpogosteje jih kombiniramo s stenskimi barvami, sedežnimi garnituramiPreberi več

ali splošnim slogom, ki se razprostira po vseh prostorih. Seveda poleg dekorativne vloge služijo tudi varovanju naše zasebnosti. Zaščitijo nas pred pogledom, pa tudi pred prodiranjem preveč sončne svetlobe. Zatemnjena zavesa s kovinskimi obroči je na voljo v poljubni barvi. Izberete lahko tudi dvojni sloj, če želite najvišjo raven zaščite.

Pametna izbira so varne in bele dvoplastne zatemnjene zavese za varčevanje z energijo. Dvojni sloj ohranja vašo sobo toplo in hladno poleti in pozimi. Če želite nekaj, kar bo ves čas puščalo malo svetlobe, so to zagotovo dovršene zavese. Vedno modernega in privlačnega videza, a hkrati preproste, da izstopa celotna soba. Najbolj praktične so zavese, sestavljene iz 2 kosov, ki jih lahko enostavno prilagodite in spremenite. Zavese in notranja senčila veliko prispevajo k lepšemu izgledu in vzdušju v vsakem domu. Zavese so nepogrešljiv dodatek za dnevno sobo ali spalnico. Ko se zvečer s prižganimi lučmi sproščaš v dnevni sobi, te lahko opazijo mimoidoči. Zavese in notranja senčila veliko prispevajo k lepšemu izgledu in vzdušju v vsakem domu.

Pri nas boste našli že narejene, gotove zavese, notranje roloje, plisirane zavese, mreže proti insektom, ki lahko služijo kot komarniki, nalepke ter folije za okna in drogove za zavese, ki jih boste potrebovali za namestitev.

Zavese lahko namestite v dnevno sobo, jedilnico ali spalnico, na voljo so tudi zatemnitvene zavese, nitaste zavese, težke, lahke, prozorne in vzorčaste zavese TER ROLOJI. Zavese in senčila imajo lahko več funkcij: zakrijejo pogled, zatemnijo prostor ali pa so lepa notranja dekoracija.

Preloader