Prikazujem 1–30 od 32 izdelkov

CEVI IN KANALI

Naj vse teče, priteka, izteka in kroži, tako kot mora.več


Da bomo prepričani, da smo kupili točno to, kar potrebujemo, je dobro da vemo za kaj so najprimernejše cevi in za kaj kanali.

Cevi so lahko okrogle, kvadratne in pravokotne oblike in se lahko uporabljajo za prenašanje tekočin, kot so voda, odplake, plin itd. Lahko so poševne cevi (pločevina, zavita na matrico in šiv, varjene) ali brezšivne (ekstrudirane z matrico ). Uporabljajo se lahko za prevoz katerega koli subjekta, kot je voda itd., Ali kot konstrukcijski element pri konstrukcijah podvozja, civilnih konstrukcij itd.

Toda kanali so posebej zasnovani za posebne namene, kot so hitrost pretoka, temperatura medija, ki teče skozi njega. Glede na vrsto materiala, ki se uporablja za izdelavo, obstaja veliko vrst kanalov, kot so aluminijasta pločevina, steklo iz vlaken, izolirani kanali itd. Lahko imajo spremenljive preseke, ki se v primeru cevi ne morejo zgoditi. Na primer, razmislite o sistemih HVAC v velikih trgovskih objektih in stavbah, ki uporabljajo kanale za prenos hladnega zraka v vsak kotiček stavbe. Ti kanali imajo določen pretok zraka in temperaturo. Cevi se lahko uporabljajo tudi v hotelih, kuhinjah itd. Za sesanje dima, ki prihaja iz kuhanja. Če pa ne kuhamo tako veliko, bo pa običajna Napa dovolj.

Ni to kar iščete? Potrebujete Odtoke? Preverite ponudbo Vodovodarstva. Da bodo cevi in kanali ostali čisti in tako funkcionalni, pa za to poskrbi Čistilec za odtoke in cevi. Čista pa mora biti cela hiša, ne le odtoki. Sesalec bo pobral vse tisto kar ne sme biti tam, Koš za smeti in odpadke pa pospravi, to kar nam več ne služi.