Showing 1–30 of 340 results

TV REGALI IN STOJALA ZA MONITOR

Vsak monitor potrebuje dobro podporo!več


Ali gre za vašo dnevno sobo, studij, pisarno ali otroško sobo ali mogoče spalnico, monitorji so danes v skoraj vsaki hiši. Ali gre za TV ali za računalnik je občutek uporabe veliko boljši, če imate vse potrebno pri roki. Zato pa so kot nalašč ustvarjeni TV regali in stojala za monitor.

Monitorje vseh vrst lahko postavite na podlago kot recimo mizo, regal ali nizko omarico. Omarice za TV monitor so različnih stilov, tako da se najde regal, omarica ali stojalo za kakršnikoli stil vašega doma. Omare v ponudbi se razlikujejo od običajnih omar po zgradbi. Predali oz. police so porazdeljene za najboljšo funkcijo, prav tako je na zadnji steni omare ponavadi luknjica za kable ali je pa večji del omarice odprt, ki ponavadi deluje kot polica. Če potrebujete omare za druge namene, je pester izbor tukaj.

Stojala za monitor so iz večih materialov, kar jim da tudi drugačen zgled. Sami dizajn nekaterih pa so res posebni. Najdete tudi takšne iz belega, prosojnega ali črnega stekla, iz železnega ogrodja, iz predelanega lesa, iz masivne tikovine, hrastovega lesa ali celo iz lesa manga, da jih naštejemo nekaj.

Omarice in stojala lahko služijo tudi še kakšnemu drugemu namenu kot samo podpori monitorja. Lahko omogočajo tudi manjšo shrambo za knjige, priljubljenje DVD-je, in vso drobnarijo, ki ne najdejo mesta drugje. Lahko pa ohranite ta prostor le za elektronske naprave in pripomočke.

Če bo regal oz. stojalo služilo za TV monitor, pa je pomembno še od kje gledate TV. Udobne in kvalitetne Kavče in Sedežne garniture najdete pri nas!