PESJAKI

Pesjaki so dom vašega psa. Ima vaš pes prijatelj zunaj dovolj prostora? Psi so čudovite živali pesjaki ali pasji boks bosta vašemu ljubljenčku polepšali življenje, saj se bo lahko gibal, hkrati bo pa zaščiten pred zunanjimi divjimi zvermi.

Ste se kdaj počutili same in žalostne, vaš pes je pa to začutil? Včasih se ne zavedamo kaj nam pomenijo živali in kako lepo se lahko imamo v njihovi družbi.


Zaprti pasji boks

Celotno ponudbo pesjakov lahko vidite tukaj: PASJI BOKSI

 

 

Nekateri pse povabijo v hišo oziroma stanovanje, drugi ne. Še posebej tisti z veliko naravnega prostora okoli hiše. Dejansko je za pasjo srečo vseeno kje spijo, dokler se z vami počutijo zaželjeni, varne in vredne. Zato poskrbite, da bodo imeli dovolj prostora, ko ne bodo z vami. Tako bodo lažje počakali na trenutek, ko bodo lahko “fraj” oziroma šli z vami na sprehod. Pasji boksi  omogočajo, da ima vaš pes svoj prostor zunaj in na varnem, Prav tako pa se varno počutijo tudi tisti, ki psa ne poznajo.

V ponudbi imamo na voljo pesjake različnih velikosti, od 1,5 pa do 8 metrov po dolžini. Privoščite vašemu psu dovolj prostora, še posebej, če notri preživi veliko časa. Lahko pa ogradite celotno zemljišče, to bo vašemu psu še bolj všeč. Tako bodo lahko imeli občutek nadzora. Izberite si pravo Ograjo.

Da se bodo počutili tudi toplo v hladnejših trenutkih, le pesjak ne bo dovolj. Potrebno je izbrati še ustrezno Pasjo hišico oziroma uto. Za hišico, v nasprotju s pesjakom, je bolje, če ni prevelika, saj manjše hišice lažje zadržujejo toploto. Za na koncu pa jo še opremimo z Pasjo posteljo. Ta bo prav tako pripomogla pri zadrževanju toplote, za nameček pa bo dala še element udobja.

Preglejte celotno ponudbo Potrebščine za pse in se opremite tako, da boste lahko vašemu psu ponudili lepo življenje.

Ste lastnik še kakšnih drugih živali, recimo kokoši? Potrebujejo novo kletko? Preverite Potrebščine za male živali.

Preloader
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.