Prikazujem 1–30 od 81 izdelkov

PASJE POSTELJE

Ne predstavljamo si življenja brez psov, ponudite jimveč


kvalitetno ležišče in vse ostalo kar potrebujejo. Tako se bodo čutili z vami varne in poskrbljene in bodo v veseljem vaši prijatelji in zvesti spremljevalci. Psi so redko “slabe volje”. Vedno nas želijo spraviti v dobro voljo z igranjem in sprehodi. Oni prispevajo k naši sreči, poskrbimo še mi za njih. Izbira prave pasje postelje je dober začetek.

Lahko izbirate med različnimi pasjimi posteljami. Običajnimi blazinami, ki jih postavimo na tla, posteljami z blazino ter dvignjenimi posteljami. Velikosti so tudi seveda različne, tako da se na njih dobro znajdejo vsi psi.

Prebiva vaš pes večino časa vzunaj? Ima vaš pes dobro Pasjo uto ali je mogoče že malo dotrajana in potrebuje? Seveda pa hišica ali uta nista dovolj. Moramo poskrbeti, da bo območje zagrajeno. Imate dve večji možnosti, ena so Pesjaki, druga pa da zagradite celotno območje z Ograjo, recimo vrta ali dvorišča. Tako boste psu omogočili več prostora za gibanje.

Vzamete vašega živalskega prijatelja tudi kdaj s seboj na izet? Potrebuje pomoč pri vstopu v avto? Pasja klančnica, ki jo najdete med Potrebščinami za pse omogoči psu lažji vstop in izstop iz avta, še posebej če imate visok avto ali je vaš pes že malo starejši. Da bo pes varen v avtu, pa izberite zanj pravi Transportni boks ali torbo. Če pa imate radi Rekreacijo na prostem in greste kdaj na izlet s kolesom, povabite pasjega prijatelja s seboj in ga namestite v Kolesarsko prikolico ali drugačen Voziček.