Prikazujem 1–30 od 78 izdelkov

KLETKE ZA MALE ŽIVALI

Da bodo vaše majhne živalice na varnem.več


Za vse prijatelje živali, ki zanj skrbite, ponujamo Kletke za male živali. V vsakdanjem življenju je dobro imeti ob sebi košček narave. Seveda smo ljudje prav tako del narave, vendar ko so z nami še bitja druge vrste, nam popestrijo življenje. Poskrbimo za njih, da se bodo počutile varno in priskrbljeno.

Ptičje hišice 3 kosi pletene
Ptičje hišice 3 kosi pletene

Ste lastniki majhnih hišnih živali kot so recimo zajci? Tukaj najdete kletko za njih, ko se njihove dogodivščine ter pustolovščine po hiši in vrtu končajo. Če imate zajce nameščene zunaj, pa so tu Zunanji zajčniki. Tukaj pa najdejo tudi lastniki kokoši za njih kokošnjake različnih velikosti in struktur.

Iščete Ograjo za ovce? Preverite ponudbo Živinoreje. Če vas zanima, pa v Kmetijstvu najdete tudi Pasti za živali in živolovke. Se ukvarjate z lovom, strelstvom, lokostrelstvom? Potem si oglejte Lov in streljanje. Tam najdete med drugimi tudi tarče in kamuflažne mreže.

Skrbite za ptice ali pa vas one rade obiščejo? Podarite jim Ptičjo kopel in Ptičjo krmilnico, tako da se bodo pri vas počutile dobrodošle. Vi boste pa uživali v njihovem petju. Da boste udobno nameščeni ob uživanju zvokov narave, pa si privoščite Vrtno klop ali Vrtno gugalnico.

Če ste pa lastnik ptic, pa vam priporočamo, da preverite Ptičje hišice in hišice zadivje živali. Tam najdete zatočišča in hišice različnih struktur in različne obiskovalce. Poleg izdelkov za ptice najdete tam tudi za razna majhna bitja iz narave. Ponudite jim hrano in zatočišče. Vi in živali se boste počutili dobro.