Prikazujem 1–24 od 178 izdelkov

POTREBŠČINE ZA MALE ŽIVALI

Potrebščine male živali majhne, velike, varne in prisrčne. več


Naj bodo vaše domeče živali dobro prisrkbljene. Čeprav so majhne, še ne pomeni, da si ne zaslužijo veliko. Potrebščine za male živali bodo poskrbele, da bodo vaše živalice imele prijetno zatočišče.

Kletka za zajčke in male živali dvojno dno rdeča iz lesa
Kletka za zajčke in male živali dvojno dno rdeča iz lesa

V tej kategoriji najdete zajčnike, kokošnjake, hotel za insekte, hišice za netopirje, krmila in napajalnike za ptice, škatlo za gnezdenje vrabcev in še in še. Preglejte Kletke za male živali, za tiste, ki živijo pri vam. Za tiste, ki pridejo in grejo pa so tu Ptičje hišice in hišice za divje živali. Če ste ljubitelji ptic, preglejte še Potrebščine za ptice. 

Iščete bolj potrebščine za muce in mačke? Obrnite se na Potrebščine za macke in jih opremite z posteljami, hišicami, Mačjimi drevesi in praskalniki. Iščete nekaj za vašega psa? Potrebščine za pse zajemajo različne pripomočke in izdelke, da bo vaše in njihovo življenje enostavnejše.

Hišne ljubljenčke pa je potrebno tudi negovati, če želimo, da ostanjeo oni in hiša oz. stanovanje čista in urejena. Preverite ponudbo Pripomočkov za urejanje hišnih ljubljenčkov.

Imate doma živali za rejo? Preverite kategorijo Kmetijstvo. Tam najdete recimo mreže za seno, prešo za sadje in vino, ogrado za ovce, ipd. Skrbite ali jahate konje? Preverite ponudbo Konjeništva. Če potrebujete omaro za shranjevanje konjiniške opreme, pa jo najdete pri Potrebščinah za velike živali.

Imate ob vaši hiši ribnik? Si ga mogoče želite? Ribe za nekatere predstavljajo hrano ali šport oz. Ribolov. Lahko pa jih cenimo še na drugačen način. V ribniku bodo plavale in mirno živele, vi boste pa lahko uživali v njihovi spokojnosti. Preglejte ponudbo Vodnjaki in ribniki.