Prikazujem 1–32 od 305 izdelkov

MAČJA DREVESA-PRASKLANIK

Da bo za krempljčke vaših mačkov poskrbljeno in vaševeč


pohištvo ostalo celo in nepoškodovano. Vsak maček, kot človek potrebuje svojo mero zabave. Marsikomu, še sploh lastniku mačka, se je z njim v veselje igrat. Vendar pa to ne moremo početi vedno, ko bi si želeli in nekateri mački se velikokrat preveč vživijo in kmalu pokažejo svoje ostre zobe in kremplje. Nam to ne paše, mački pa to potrebujejo za ohranjanje svoje narave. Mačja drevesa so narejena prav za to. Da se bodo lahko naši muci zabavali in brusili svoje kremplje tudi znotraj hiše, ta bo pa ostala čista in lepa.

V ponudbi najdete preprostejša, do večja in bolj zapletena Mačja drevesa. Slednja so primerna za lastnike večjega števila mačk ali pa za zelo razigranega mačka. V ponudbi se znajdejo tudi preprosti mačji praskalniki za mačke bolj lene narave ali pa če preprosto ni prostora za celo drevo.

Imate še kakšnega hišnega ljubljenčka, za katerega je potrebno poskrbeti? Preverite celotno ponudbo Za živali in najdite to, kar vaš hišni ali zunanji ljubljenček potrebuje. Radi kdaj nahranite ptice ali katere druge divje živali? Preglejte Potrebščine za male živali, kjer najdete različne kletke in hišice, tudi takšne za vašega hrčka ali morskega prašička. Če ptice res rade k vam zahajajo, pomeni, da jih po vsej verjetnosti vi ali kdo drug hrani. Da se bodo pri vam še raje zadrževale, jim privoščite Kopel za ptice. Ptice in vse ostale živali so zelo lepe in dobro za dušo je, če jih opazujemo. Postavite v njihovo bližino Vrtno klop in dovolite, da vas ptice povabijo v njihov svet.

Preloader