Prikazujem 1–32 od 452 izdelkov

OTROŠKE POSTELJE

Otroške postelje za vašega otroka. Preberi več

Zavedamo se, da spanje je pri otrocih velikega pomena za njihov razvoj in umiritev. Popestrite njihovo sobo z izbiro prikupne otroške postelje v obliki avtomobila.

Tako se bodo poleg spanja želeli v njej tudi igrati in brati knjige. Postelje za malčke so tudi priročne saj veliko časa še naši otroci prespijo. in naj spijo kvalitetno na naši postelji, otroška postelja Led dirkalni avto. V ponudbi je tudi otroški pograd s toboganom

Otroške sobe

niso le prostori, v katerih naši najmlajši spijo. So njihov svet, v katerem se igrajo, učijo, počivajo ter ustvarjajo. To ni le soba počitka, ampak tudi kreativnosti in energije. Zato k opremljanju otroških sobic ne pristopamo na enak način kot opremljanju naših spalnic, ki so primarno prostor počitka in umirjanja. A kako najti ravno pravo ravnovesje med prostorom, iz katerega bodo naši otroci črpali energijo ter se v njem hkrati tudi umirili in kakovostno spočili?

Izbira primerne otroške posteljice je ena izmed pomembnejših izbir in odločitev, ki jo mora sprejeti vsak novopečeni starš ali starš v pričakovanju. Da ti olajšamo tako pomembno izbiro, ti ponujamo izjemno ponudbo izdelkov, po različnih cenah. Izbira tudi tako ne bo enostavna, lahko pa se vsaj prepričaš, da si za izbrano ceno dobil največ in najboljše.

Otroške posteljice

delimo glede na različne kriterije. Na voljo so na primer v več različnih dimenzijah, ki so primerne za različne starosti otrok. Najmlajši običajno spijo v zibelkah, za starejše otroke pa so na voljo posteljice od dimenzije 120 cm x 60 cm naprej. Medsebojno se posteljice razlikujejo glede na dolžino, širino ali globino. Pri izbiri otroške posteljice je v prvi vrsti pomembno, da je prave velikosti in da je udobna, otroci pa se najbolj veselijo pisanih posteljic v obliki živali, avtomobilov ali pa z motivom njihovega najljubšega risanega junaka.

Trendi otroških postelj za najmlajše

Trendi opremljanja otroških sob se iz leta v leto spreminjajo. Tako smo v letošnjem letu lahko videli trende opremljanja v boho stilu, pri katerem so prevladovale nevtralne barve in motivi domačih gozdnih ali pa bolj eksotičnih afriških živali. Nevtralne barve in naravni materiali so priljubljeni tudi pri posteljicah za naše najmlajše. Najpogosteje lahko tako vidimo otroške postelje v beli ali naravni svetli barvi lesa.

Nevtralne barve se skladajo z vsako sobico ne glede na spol otroka in dekoracijo, praktičnost pa lahko vidimo tudi v oblikovanju. Vedno pogosteje se namreč pojavljajo otroške postelje, ki rastejo z otrokom in se kasneje spremenijo v mladinsko posteljo. Prav tako je za majhne prostore uporabna otroška postelja, ki ima vgrajene predale in omare. Če imate zelo malo prostora, lahko posteljico postavite kar v vašo spalnico in imate na majhnem prostoru shranjene vse stvari, ki jih vaš malček potrebuje.

Izbira posteljic v tej kategoriji je zares izjemno pestra, izbiraš pa lahko tudi med različnimi tipi in materiali posteljic. Izbereš lahko zložljivo ali potovalno posteljico, ki je še posebej primerna, ko se z malčkom odpraviš na pot in na novi lokaciji nimaš primerne postelje za otroka. Takšne posteljice se običajno enostavno zložijo in vstavijo v posebno torbo za prenašanje.

Za dober počitek podnevi in ponoči

Seveda pa ni dobrega počitka brez kakovostne vzmetnice. Izbira otroške vzmetnice zahteva premislek – ni namreč vsaka vzmetnica primerna za vsakega otroka. Za začetek preverite, da je ta prave velikosti in oblike za izbrano otroško posteljo. Mojzesove košare in zibke pogosto zahtevajo drugačne velikosti in oblike vzmetnic kot ob posteljne ali otroške postelje. Prav tako preverite, iz kakšnega materiala je narejena vzmetnica za vašega malčka.

Kot pri ležiščih za odrasle je tudi pri otroških treba upoštevati, ali vaš otrok raje spi na trdi ali mehki podlagi, se pogosto poti ali ima alergije. Vse to premislite, preden se odločite za nakup nove otroške vzmetnice. Otroci potrebujejo čez dan varen in udoben prostor, v katerem se lahko igrajo in počivajo. Za take priložnosti so idealne stajice. Postavite jih lahko kamorkoli in pustite, da se vaš malček varno igra, medtem ko vi uredite kak nujen opravek v vašem domu. Prav tako so stajice popoln prostor za popoldanski počitek vaših najmlajših.

Previjalne mize – ker so suhe ritke zadovoljne ritke

Poleg postelje je najpomembnejši kos pohištva v otroški sobi previjalna miza. Ste vedeli, da dojenčki povprečno porabijo v prvem letu kar 2200 plenic? To pomeni, da boste za previjalno mizo v prvih dveh ali treh letih življenja vašega otroka preživeli precej časa. Zato je izbira kakovostne in uporabne previjalne mize ključnega pomena pri opremljanju otroške sobe. Poskrbite torej, da ima previjalna miza dovolj prostora za vašega otroka, pa tudi za nujne stvari, ki jih morate med previjanjem imeti pri roki.

Prav tako naj bo dovolj visoka, da boste lahko vašega malčka previjali, ne da bi pri tem trpela vaša hrbtenica. Če nimate veliko prostora, lahko namesto previjalne mize ali komode kupite le previjalni nastavek in ga postavite na pralni stroj v kopalnici, komodo v spalnici ali kakšno drugo mesto, kjer lahko varno in udobno previjete vašega otroka. Najpomembnejše pri načrtovanju sobice pa je predvsem, da za vašega najmlajšega družinskega pripravite udoben, varen in prijeten prostor, ki bo funkcionalen tako za vas kot zanj. Izberite pohištvo, ki vam bo všeč in s katerim boste čim bolje izkoristili prostor, ki ga imate na voljo. Pohištvo nato popestrite z nekaj izbranimi dodatki, ki bodo poskrbeli, da bo sobica vašega otroka pravljično kraljestvo, kjer bo lahko razvijal svojo radovednost in ustvarjalnost.

Šotori za otroke

Otroški šotor je skorajda nujna otroška igrača. Namreč, otroci si vedno radi pričarajo prav poseben prostor, v katerem se počutijo varno, udobno in prijetno. Običajno se v njih odvijajo razne aktivnosti, poleg igre tudi branje knjig, počivanje, ipd.

Šotor za otroke predstavlja veliko več kot le zabavna igrača. Vsak človek se rad počuti dobro in tako ima vsak od nas priljubljeno mesto, ki nas pomirja in kjer se sproščamo. Z otroci ni nič drugače. Predvsem otroci potrebujejo točno takšen prostor. In običajno je to šotor za otroke.

Glede na to, da so na voljo različni otroški šotori, kot so princesin grad, avtobus in drugi, je otroku omogočeno, da popolnoma izpolni svoje sanje in potrebe po čarobnem prostoru. Tudi ne glede na barvo ali velikost. Seveda je pomembno, da starši pred nakup preverimo, katera velikost bi najbolje ustrezala, da ne bi kupili prevelik ali premajhen šotor.

Šotori za otroke

so lahko tudi odlično darilo. Le kdo si ne bi želel otroku podariti enkratnega darila, katerega bo pomnil in z veseljem uporabljal še vrsto let. Pri igračah je izbira resnično velika in morda se težje odločimo za najustreznejšo možnost. Če poznamo interese otroka, bo to seveda lažje, v kolikor jih ne, pa se odločimo za možnost, ki bo odgovarjala vsakemu otroku, ne glede na njegovo morebitno zahtevnost. Velikokrat je otrok igrače naveliča zelo hitro, pa vendar to težje rečemo tudi za šotor, na katerem se zagotovo ne bo nabiral prah.

Otroci so bitjeca

katera potrebujejo našo pozornost in skrb. Pri katerih začnemo verjeti tudi v pošasti pod posteljo. Počnemo nerazumljive stvari in se pretvorimo v kateregakoli super junaka. Če pa otrok potrebuje poseben prostor, v katerem bo imel občutek, da ga nihče in nič ne vidi, pa mu ga zagotovimo. Prijeten šotorček bo rešil marsikatero zagato.
Omogočamo vam nakup posebnih modelov otroških šotorov. Šotori vseh velikosti in oblik, zato, da svojim najmlajšim zagotovite enkratno zabavo in hkrati tudi njemu priljubljen prostor. Pričarajte pravljico, katere se ne bo naveličal. Navdušenja zagotovo ne bo skrival, z veseljem pa bo v svoje kraljestvo povabil tudi svoje prijatelje in tudi vas. Enostavna rešitev za kakovostno druženje z otrokom.