Prikazujem 19 izdelke

VOZILA NA POTISK IN S PEDALI

Navdušite vašega malčka z otroškimi vozili in jihveč

spodbudite k razvoju motoričnih sposobnosti.Vozila na potisk in s pedali so ena izmed tistih igrač oziroma pripomočkov, ki se pojavijo v otroštvu marsikaterega otroka. Predvidevamo, da zato, ker so nekateri odličen način spodbujanja učenja hoje. Drugi so namenjeni za malčke, ki že kobacajo okoli, vendar potrebujejo še nadalen razvoj ravnotežja. Tako, da so odlični kot stopnja pred učenjem vožnje kolesa. Spet drugi pa so že za malo večje otroke, ki so navdušeni nad avtomobili, motorji in ralijem.

Poleg učenja, pa imajo ta vozila tudi zabavno vrednost. Otroci se lahko igrajo in pretvarjajo, da so odrasli, gredo na izlete ipd. Prav tako se lahko z njimi zamotijo, ko vi in vaši prijatelji čvekate na vrtu in jih opazujete pri igri. Imate lepo urejene vaše zunanje prostore? Opremite vašo Zelenico in okolico s kvalitetnim Vrtnim pohištvom, tako da bo preživljanje časa zunaj prijetno. Vozila na potisk in s pedali se lahko načeloma uporabljajo v zunanjih prostorih, kot notranjih. Svetujemo vam pa, da jim dodelite igrače posebej za notri in posebej za zunaj. Za notri so primernejše Gugajoče igrače. Da se bodo lahko sosedovi otroci in drugi obiski vaših otrok tudi lahko igrali, pa so Otroška igrala kot je naprimer Peskovnik zelo dobra ideja.

So vaši otroci že pri zgodnjih letih popolnoma navdušeni nad avti in vožnjo? Z Električnim vozilom boste poskrbeli za pravo zabavo, ko bo vaš otrok dirkal po dvorišču. Vi pa boste mirni, saj je uporaba varna. Želite povečati varnost ob otroških igralih? Premislite o varnostnih talnih ploščah, ki jih najdete med Talnimi oblogami.