Prikazujem 11 izdelke

OTROŠKA ELEKTRIČNA VOZILA

Naj se vaš otrok varno zapelje z novim električnim avtomobilom,več


tej sodobni igrači in si tako popestri svoja popoldneva. Danes poznamo ogromno vrst igrač za otroke, ki jim preko igre omogočajo spoznavanje sveta okoli njih in njegovega delovanja. Igrača mora biti seveda zabavna, drugače se je otrok hitro naveliča. Otroški električni avto je izjemna igrača, ki vadi otrokovo domišljijo, orientacijo in občutek prostora ter upravljanje predmeta, ki se premika in on z njem. Električna vozila so idealna ideja za darilo za vsakega otroka, ki je že pri zgodnjih letih navdušen nad avtomobili. Vsak oče ali mati, ki uživa v vožnji, si želi, da bi njihov otrok tudi dobro vozil. S to igračo, ga boste nedvomno navdušili.

Popoldne po vrtcu ali v toplih večerih, se lahko usedete v vaš najljubši kos Vrtnega pohištva in opazujete vašega korenjaka kako se varno zabava. Na voljo so različni avtomobili po znamkah in barvah ter motorna vozila na baterije.

Otroški električni avto: Večina jih vključuje daljinski upravljalnik, ki vam omogoča dodaten nadzor. Nekatera so na električno polnjenje, druge na klasične baterije. Primerna so za otroke starosti 3 – 6 let. Je vaš otrok drugačne starosti? Preverite celotno ponudbo Za otroke.

Za zdrav razvoj otroka pa je pomembno tudi zadostno gibanje. S plezanjem po Igralih  otroci ne razvijejo zgolj telesnih spretnosti, vendar pridobijo tudi na samozavesti in najdejo zabavo v športu.

Za razvijanje analitičnega mišljenja in organizacije pa so zelo primerne kocke ali drugi materiali, s katerimi lahko otroci gradijo. Peskovniki so super zabava, ki omogočajo vašemu otroku samostojno ali skupno igranje.

Preloader