Prikazujem 27 izdelke

TRAMPOLINI

Trampolini, razmišljaš o nakupu trampolina za otroško zabavo na domačem vrtu? več

Ali pa morda izbiraš vadbeni trampolin? Gre za zelo učinkovito telovadno orodje, ki ti pomaga krepiti ravnotežje, kondicijo in koordinacijo telesa, hkrati pa poskrbi tudi za ure in ure kratkočasja za otroke. Preden se odločiš za nakup, preveri ponudbo na tržišču. Med seboj primerjaj različne vrste trampolinov in poskrbi za pravo odločitev.

V kategoriji Trampolini so ti na voljo otroški trampolini ter tudi takšni, ki so namenjeni vadbi doma ali v fitnesu, izbiraš pa jih lahko glede na širino in največjo dovoljeno obremenitev.

Za večjo varnosti pri uporabi trampolina lahko sam poskrbiš. Če izbereš takšnega z vključeno zaščitno mrežo.  Ta zagotavlja varnostno razdaljo do palic. Ukrivljen spodnji del nog trampolina skrbi za večjo stabilnost med skakanjem. Če v prvi vrsti prisegaš na varnost, pa pred nakupom preveri, ali izbrani trampolin izpolnjuje tudi različne varnostne standarde in certifikate (GS, EN-13219 …). Če nameravaš trampolin namestiti na vrt in ga tam pustiti celo leto, poskrbi, da so sestavni deli prilagojeni različnim vremenskim razmeram.

V isti kategoriji ti je na voljo tudi dodatna oprema za trampoline. Med katero najdeš zaščitne mreže, ponjave in šotore za zaščito igrala, zaščitna krila.  Ta preprečujejo dostop pod skakalno površino, stopnice, vzmeti ter zaščitne obrobe.