Prikazujem 1–32 od 345 izdelkov

IGRALA S TOBOGANOM

Igrala s toboganom, lestvijo in gugalnico bodo razveselila vsakega otroka. več

Kdo si ne želi, da bi njegov otrok užival v aktivnem preživljanju prostega časa?
Otroška igrala  na prostem bodo v vaš dom prinesli veselje in aktivnost.

Večnamensko otroško igralo  združuje velik igralni stolp z lestvijo ter veliko plezalno steno z oprimki, ki omogočata dostop do platforme, ki se nahaja na višini 157 cm. Sledi spust po toboganu. Igralu je poleg dodana mornarska lestev ter dvojna gugalnica.

Nasplošo imajo nekateri radi, da je njihova parcela zagrajena. Če imate ali boste postavili igrala na vrt ali dvorišče, pa je priporočljivo, še sploh če živite ob cesti, da postavite okoli ograjo. Ta bo preprečila, da bi otroci stekli na cesto. Poleg tega pa parcelo rahlo zapre in poveča občutek varnosti in zasebnosti. Izberite Ograjo, ki vam bo všeč in najprimernejša za opravljanje svojega namena.

Zakaj kupiti igrala za zunanjo uporabo?

V trenutku, ko posijejo prvi sončni žarki in vse dokler ne zapade sneg na zunanja igrala, so ta v uporabi, mar ne? Zato, najboljši razlog, zakaj jih kupiti, je prav ta – da otroci aktivno preživljajo čas zunaj.

Danes je tehnologija otroke prevzela do te mere, da so jim morda igrala za zunanjo uporabo nezanimiva. Ker pa vemo, da je določen del dneva dobro preživeti zunaj, pa je najboljši način za to, da otroku kupimo igrala za zunanjo uporabo.

In še dodatna prednost je druženje s prijatelji. Otroci se bodo z veseljem igrali zunaj s prijatelji. Poleg tega bodo med izjemno zabavo tudi fizično aktivni, kar je dobrodošlo za njihovo zdravje.

Nekoč smo se znali igrati le zunaj, kajne? Danes več ni tako in otroci imajo veliko možnosti za zabavo in igro. Pa vendar so igrala za zunanjo uporabo tista, ki bodo otrokom izredno koristila.

Gugalnice

Želiš domači vrt ali dvorišče opremiti z gugalnico za ure in ure otroške zabave? Na voljo ti je kar nekaj modelov gugalnic v različnih cenovnih razredih, zato že pred nakupom preveri ponudbo, med seboj primerjaj različna igrala in tako poskrbi, da se ne odločiš napačno.
Na voljo so ti sedeži za gugalnico z zaščito, da otrok med guganjem ne zdrsne iz sedeža, ki jih preprosto obesiš na vrv in namestiš na želeno pozicijo na dvorišču ali vrtu. Če kupuješ več igralnih elementov, preveri ponudbo več gugalnic v enem z vključenim kovinskim ogrodjem in sidri za pritrditev. Še posebej priljubljene pri otrocih so takšne, ki vključujejo dve gugalnici in zabavnega konjička, morda pa je za tvojega malčka prava dvojna gugalnica s toboganom ali pa trim postaja s plezalno vrvjo, lestvijo in drogom. Pred nakupom le preveri dimenzije sestavljenega izdelka, da ne ugotoviš preprozno, da je ogrodje preveliko.

Zakaj otroku kupiti gugalnico?

Skorajda ni vrta, kateri ne bi imel tudi gugalnice. In zanimivo je, da niso te zgolj za otroke, na voljo so tudi gugalnice za odrasle, kar govori o priljubljenosti gugalnic nasploh. Gre za standardno, tipično, klasično zunanje igralo, katero poznamo vrsto let in že od svoje rane mladost.
Otroci se zelo radi gugajo, kjerkoli je gugalnica, tam se bodo zadrževali. Čeprav imajo morda svojo doma, bodo tudi tuje zelo zanimive in predmet pozornosti. Ker so na voljo v raznih oblikah in velikostih, tudi barvnih kombinacijah, lahko izberete model, kateri bo najbolje odgovarjal vašim najmlajšim.
Gugalnice so odlična priložnost, da se otroci družijo in preživljajo čas zunaj. Preživljanje časa zunaj za otroke kakovostno preživet čas. Včasih je bilo samoumevno, da smo čim več zunaj, danes pa je skorajda že tako, da je otroke potrebno spodbuditi. In gugalnica je ena od najboljših spodbud.

Katere oblike gugalnico kupit?

Gugalnice so tako zelo priljubljeno zunanje igralo, da so se s časom razvijale in oblikovale tudi nove oblike – zanimive, zabavne, posebne. In so danes na voljo v različnih oblikah. Na Mali Vragci nudimo možnost nakupa mrežastih, okroglih, visečih, klasičnih in drugih oblik gugalnic. Vsekakor je odvisno tudi, za koliko starega otroka potrebujete. Dojenčki in mlajši otroci bodo morda potrebovali gugalnico, ki bo zanje bolj varna, katera bo imela ograjico in kar bo otroku onemogočilo, da pade ven iz nje.

Ko so otroci nekoliko starejši, so običajno zelo zanimive okrogle, predvsem v zadnjem času pa tudi viseče. Upoštevajte tudi prostor, katerega imate na voljo zanjo. Če imate dovolj prostora za namestitev želene in je otrok dovolj star, da jo lahko uporablja, vam ni treba veliko razmišljati.

Vsekakor so gugalnice eno od najbolj atraktivnih in zabavnih zunanjih igral, tako da katerokoli vzamete – brez dvoma bo v uporabi še lep čas.

Tobogani

Če izbiraš igralo za svojega malčka ali kot darilo za koga od bližnjih, je tobogan odlična izbira, s katero ne moreš zgrešiti. Gre namreč za eno najbolj klasičnih otroških igral, ki se jih veselijo otroci vseh starosti. A kaj izbrati, preprost vrtni tobogan ali morda takega, ki ga lahko postaviš v vodo? Da si olajšaš izbiro že pred nakupom preveri ponudbo različnih modelov toboganov in poišči najbolj primernega.

Med tobogani so ti na voljo igrala z različnimi oblikami spustov, nekatere krasijo tudi dodatki z motivi priljubljenih otroških likov. Artikle lahko izbiraš tudi glede na to, za katero starost so primerni, na voljo pa so ti tobogani za vrt ali stanovanje ter takšni, ki jih lahko namestiš v vodo (obvezno morajo imeti priključek za vodo) in tako poskrbijo za nepozabno vodno zabavo.Na kaj pa moraš paziti pred nakupom tobogana? Če iščeš kvaliteten izdelek, ki bo trajal dolgo časa, izberi tobogan s kovinskim ogrodjem, če izbiraš plastičen tobogan, pa preveri, da je izdelan iz kvalitetne plastike. V prvi vrsti je seveda pomembna varnost otrok, zato izbrani tobogan ne sme imeti ostrih robov.

Peskovniki

Otroških igral za zunanjo uporabo je veliko različnih, vsekakor pa so igrala, ki so zelo priljubljena skorajda pri vsakem otroku. In predvsem pri teh običajno ne razmišljamo in jih kar kupimo. Recimo, peskovnik.

Peskovniki so igralo, ki je prisotno skoraj na vseh vrtovih kjer so otroci. Pa tudi pri tistih, kateri nimajo klasične možnosti za peskovnik, najdemo razne sete s peskom, s katerimi se igrajo celo v notranjosti hiše. Otroci obožujejo igro s peskom, ko lahko ustvarjajo razne oblike in objekte. Zato običajno ob nakupu peskovnika poskrbimo, da imajo en kup dodatkov različnih oblik, s pomočjo katerih bo igra v peskovniku še bolj zabavna. Zato so peskovniki eden od najbolj pogostih in tudi najbolj priljubljenih nakupov. Otroci lahko na svežem zraku preživijo ure in ure, brez da se naveličajo, vsak dan znova in znova pa se vračajo v peskovnik.
Primerni so tudi za igro različnih starostnih skupin otrok, tako da bo zanimiv kar precej časa.

Ko kupujemo otroške igrače, natančneje otroška zunanja igrala, se bomo zagotovo vprašali, zakaj neki toliko razlik. Bi se bilo veliko lažje odločiti za nakup enega izdelka, če ponudba ne bi bila tako obsežna. Pa vendar, prav je, da je obsežna. Ravno, zaradi posebnih želja nekaterih staršev in otrok. In tudi posebnih potreb. Zato tolikšna izbira. Tudi, ker je povpraševanje zelo veliko.

Peskovniki so izredno priljubljeno zunanje igralo in jih bomo našli v različnih velikostih, barvah, oblikah in iz različnega materiala. Pa vendar, nimamo vsi enakih možnosti. Nekateri imajo veliko prostora, katerega lahko namenijo za otroška igrala, drugim je pa pomemben vsak centimeter. Nekateri želijo igrala iz posebnega materiala ali barve, drugim ni mar. In prav ta obsežna ponudba omogoča, da so igrala na voljo v vseh možnostih, za vse želje in pričakovanja. Tudi cene so odvisne od vseh lastnosti, katere imajo.

Preloader