Prikazujem 28 izdelke

GUGALNICE

Gugalnice, za igro na prostem so na voljo več

ugodni seti gugalnic in igralni seti, peskovniki ter trampolini, ki bodo vašega malčka naravnost navdušili, vam pa podarili kakšno prosto minuto.

Izbiraš lahko med gugalnicami, hiškami, šotori, tobogani, trampolini, napihljivimi igrali, peskovniki, mizicami, stolčki in otroškimi bazenčki. Izdelke lahko filtriraš glede na proizvajalca. Primerno starost otroka in nekatere druge lastnosti, da si zagotoviš pravi nakup. Izbiraš lahko med izdelki, ki se za samo sestavo. In postavitev relativno enostavni ali pa kupiš kompleksnejše igralo in se z njim med sestavljanjem pozabavaš tudi sam.

Med najbolj priljubljenimi igrali v tej kategoriji so zagotovo gugalnice. Pri kateri so ti na izbiro osnovne gugalnice s sedežem ter igralne postaje. Z več igralnimi elementi, ki poleg gugalnic vključujejo še tobogan, plezalno vrv ali drog, lestev itd. Vsak malček bo zagotovo vesel vrtnega tobogana, ki poskrbi za nepozabno zabavo kar doma, med njimi pa so ti na voljo različne oblike spustov. Izbrani tobogan naj bo zaradi varnosti opremljen z visokimi ročaji za vzpenjanje in naj nima ostrih robov. V isti kategoriji si oglej še ponudbo trampolinov, ki na eni strani poskrbijo za pestro zabavo, na drugi strani pa so tudi učinkovit telovadni pripomoček.

Preloader