PLIŠASTE ŽIVALI

Plišaste živali, najboljši prijatelji vaših malčkov in otrok (tudi tistih po srcu).več


Plišaste živali imajo glavno vlogo pri otrocih, saj z njimi vadijo nego in komunicirajo z drugimi. Omogočajo lažjo uporabo novega besedišča, vadbo socialnih veščin in ponavljanje rutin. … Ne bodite prestrašeni, če se vaš otrok tesno oprime svojih najljubših stvari. Plišaste igrače marsikomu polepšajo otroštvo.

Plišaste živali pa niso namenjene le otrokom. Lahko so tudi darilo, na primer za rojstni dan, valentinovo ali kot čestitka ob dosegu.

Ali ste vedeli? Leta 1903 je Richard Steiff zasnoval mehkega polnjenega medveda, ki se je razlikoval od prejšnjih tradicionalnih lutk iz cunj, saj je bil izdelan iz plišastega krznenega blaga. Hkrati je v ZDA Morris Michtom ustvaril prvega medvedka, potem ko ga je navdihnila risba predsednika “Teddyja” Roosevelta z medvedjim mladičem. Leta 1903 pa je bil lik Peter Rabbit prva polnjena igrača, ki je bila patentirana.

Otroci pa seveda potrebujejo tudi drugačne vrste igrač za njihov razvoj in zabavo. Preverite ponudbo Igrač in najdite tisto, kar vaš otrok trenutno potrebuje. Vsaka igrača tudi predstavlja nek nauk oziroma pomembno izkušnjo za razumevanje sveta. Je vaš otrok shodil in si želi zdaj še več dogodivščin? Podarite mu Otroško vozilo.

Želite vašega otroka navdušiti nad športom? Poiščite prostor, kjer jim boste lahko postavili Otroška igrala. Tako se bodo zabavali in urili svoje motorne spretnosti hkrati. Da bodo varni, pa spodaj položite zaščitno Talno oblogo, še sploh če ni spodaj mehka podlaga kot je travnik npr. Je vaš otrok že večji? Obrnite se na Športno opremo in poiščite primerno aktivnost, mogoče Nogomet?

Preloader

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.