Prikazujem 1–32 od 60 izdelkov

SETI ZA IGRANJE

Seti za igranje, podarite vašemu otroku tisto nekaj, kar ga bo več


razveselilo in navdušilo. Otroci se učijo skozi igro najbolje. Zato je dobro, da so Seti za igranje in ostale igrače na voljo različne, saj imajo med seboj drugačen vpliv.

Nekatere vplivajo na razvoj motornih sposobnosti, domišljije in samostojnosti, kot je recimo otroški delovni pult ali igrače, ki jih najdete med dodatki za za punčke in akcijske figure. Plišaste živali so po vsej verjetnosti tiste, ki se jih vsi dobro spominjamo. Zelo lahko se je spoprijateljiti z njimi in izgubiti v igri. Za otroka predstavljajo udobje, varnost, pripadnost, prav tako vzpodbujajo željo po skrbi oziroma odgovornosti. Poiščite Plišasto žival, ki se je bo vaš otrok razveselil. Primerne so za otroke vse starosti. Ogromni plišasti medvedi in XXL plišaste živali pa so odlična ideja za darilo za vse tiste otroke, ki so že odrasli.

Je vaš otrok še zelo majhen? Preverite kategorijo Dojenčki in malčki in se opremite z vsem potrebnim. Še niste našli pravega vozička in lupinice? Preglejte Vozičke za otroke. Da bo vaš malček pridno papcal in mu bo čim manj padlo na tla, izberite pravšen Stolček za hranjenje. Se vaš dojenček še vedno doji? Olajšajte si dojenje in se izognite nepotrebnim krčem in neprijetnostim z Blazino za dojenje. Za prijeten in miren spanec izberite pravo Otroško posteljo in po potrebi tudi Varnostno ograjico. Si želite zavarovati tudi stopnišče? Preglejte kategorijo Varnost otrok. Za vesele norčije od zunaj, obesite na drevo Gugalnico ali postavite večje Otroško igralo.