Prikazujem 1–32 od 1091 izdelkov

ZUNANJI KAVČI

Zunanji Kavči in počivalniki, kdo pravi, da nam mora biti udobno le notri? Sončni dnevi so pravoveč


povabilo za branje knjige, čvek s prijatelji ali pa nekaj popolnoma vašega, za dušo. Svež zrak, topli sončni žarki in prijetna sapica, vedno prekašajo zaprt prostor. Uredite si izbran zunanji prostor v zunanjo dnevno sobo in si popestrite način življenja. Zunanji kavči so pa poleg osebne uporabe zelo primerni za kakšne lokale in bare. Ne glede na to za kakšno namembnost zunanjega prostora se gre, v kolikor se tam zadržujete dlje in želite, da vam je udobno, so Zunanji kavči prava stvar.

Je udobnost, tista za katero strmite? Mogoče pa je to, kar iščete Zunanja postelja! Ta vam omogoča konkreten počitek in valjanje, medtem ko opazujete igranje sonca in sence med drevjem. Za vse ljubitelje svoje zasebnosti in samote pa bo odlična Viseča mreža. Nismo vsi obkroženi s prijaznimi drevesi, zato si priskrbimo Senčnik! Izberite ustrezen senčnik za vaš raj na prostem. Uredite si svojo Zelenico in okolico, poskrbite za zunanjost, kakor za notranjost svojega Doma!

V kolikor želite ustvariti bolj odprt prostor za sedenje oziroma želite zagotoviti nekaj osebnega prostora za vsakega gosta, pa so mogoče boljša ideja Vrtni stoli. Kar boste izbrali je popolnoma odvisno od namembnosti in načina uporabe zunanjega prostora, ki ga urejate. Za kakšna druženja s prijatelji ali manjšimi skupinami, so priročni Zunanji tabureji. Tej se lahko postavijo v krog, kar zagotavlja, da v pogovoru vedno sodelujejo vsi, ko se jih ne potrebuje, pa se preprosto pospravijo.

Zunanji Kavči in počivalniki, tukaj za vas.

Preloader