Prikazujem 1–32 od 220 izdelkov

VRTNE ŠKATLE IN OMARE ZA SHRANJEVANJE

Uredite svoje zunanje prostore in jih ohranjajteveč


urejene in lepe. Vrtne škatle in omare za shranjevanje vam bodo pri tem pripomogle. Na voljo so v različnih velikostih in stilih, tako da ustrezajo za shranjevanje česarkoli, kar uporabljate na vašem vrtu ali kjerkoli, kjer se zadržujete zunaj. Bodisi Vrtno orodje, razne Dodatke za vrtnarjenje ali kakšne Odeje za uporabo na prostem ali Blazine za vrtne stole in vrtne gugalnice. Si želite Vrtno gugalnico?

Leži vaše Orodje, kot so Klešče, Kladiva, Orodje za zidanje ali Orodje za barvanje in podobno povsod in ga ne morete najti? Ali pa se včasih zdi, da nimate pravega mesta, kjer bi hranili vaše pripomočke? Poskrbite za Shranjevanje in organizacijo vašega orodja.

Dobra ideja za notranje pohištvo, kjer lahko notri kaj shranimo so Klopi za hodnik in skladiščenje. Klop lahko postavite na hodnik ali kjerkoli se začasno vsedete in hkrati želite notri hraniti priročne stvari. Tako da si lahko povsod postavite pohištvo, ki bo vam dobro služilo in si tako zagotovite dobro počutje v vašem domu. Za shranjevanje in “retro look” pa so primerne tudi Skrinje za shranjevanje.

Iščete škatle za shranjevanje, ki jih lahko uporabljate kjerkoli po stanovanju? Da bo vedno vse pri roki, so dobra ideja tudi Stenske police.

Znanost pravi, da je kozarec vina na dan zdravo za nas. Če ste torej eni izmed tistih, ki kdaj uživate od dobrem kozarcu vina, ga še lepo shranite. Z domiselnimi Stojali za vino boste popestrili prostor in svoj večerni obred.

Preloader