Prikazujem 1–30 od 193 izdelkov

VRTNE MIZE

Priskrbite si vrtne mize po vašem izboru in uživajteveč


sončne dni vzunaj za vrtno mizo. Vrtne mize lahko služijo tolikšnim namenom kot vsaka notranja hišna miza. Uporabljate jo lahko za kratkočasno sedenje in nanj odložite kar ste prinesli v roki. Za takšna posedanja so najboljše manjše okrogle mize, ki jih lahko postavite zunaj tik ob izhodu hiše pod streho ali k vhodu v hišo na dvorišče.

Vrtna miza 120x120x75 cm trdna tikovina
Vrtna miza 120x120x75 cm trdna tikovina

Lahko jo postavite pa tudi pod kakšno drevo na sredi vrta ali teraso. Ker je majhna gre s parom stolov lahko skoraj kamorkoli. Za daljše posedanje in večje družbe pa izberite večjo vrtno mizo. Da ne boste potrebovali iskati stolov posebej, če jih ne želite, pa si poglejte Vrtne garniture, kjer najdete mizo in stole že v kompletu.

Želite poleg vrtne mize in stolov na vašem vrtu še kaj bolj udobnega? Preverite ostalo ponudbo vrtnega pohištva in si zagotovite vse kar potrebujete, za preživljanje časa vzunaj. Vrnte gugalnice so vedno dobra stvar, v gunganju uživajo ljudje vseh generacij. Da bodo pravo mero zabave in gunganja prejeli tudi otroci, pa za to poskrbite z Otroškimi igrali.

Da bodo vrtne mize v pogosti rabi, poskrbite da bo vaš vrt vabljiv. Povabite družinske člane in prijatelje kak vikend ali večer in obedujte skupaj. Hrano lahko pripravite tudi vzunaj z  Zunanjimi žari in pečicami in tako poskrbite za dobro vzdušje. Če se odločiti družiti čez dan v poletnih dnevih, pa poskrbite za senco s Senčniki, za ohladitev pa z Bazenom ali zunanjim tušem.