Prikazujem 1–24 od 2735 izdelkov

VRTNI STOLI

V toplih dneh je prijetno sedeti na vrtu in uživativeč


v vremenu, prebrati kakšno knjigo ali pa se družiti s prijatelji. Poskrbite, da vaši Vrtni stoli ponujajo udobje in dizajn, ki se sklada s celotnim ambientom vašega vrta.

Izbira vrtnih stolov je velika, saj so tudi raba in priložnosti za sedenje na vrtu različne. Lahko gre za del vrta, ki je v uporabi celo leto, ko le ni snega, če imamo dobri Nadstrešek pa tudi takrat. Za takšne vrtne stole si je dobro izbrati zelo udobne in stilsko skladne z okolico. Lahko so tudi masivnejši in večji, saj jih ne bo potrebno prestavljati. Gugalniki so zanimiva izbira, še sploh če ga postavite na trda tla. Da se bodo gungali tudi otroci, pa na vaš vrt postavite Otroška igrala.

Vrtni stol z blazinami 2 kosa trdna tikovina
Vrtni stol z blazinami 2 kosa trdna tikovina

Za tiste, ki pa iščete bolj sezonske stole in takšne, ki jih lahko pospravite tudi v avto, pa so zložljivi vrtni stoli dobra izbira. Prav bodo prišli tudi pri kakšnem kampiranju ali počivanju men Rekreacijo na prostem. Ste športni tip ali pa si mogoče želite več aktivnosti za vas in vaše bližnje? Prverite ponudbo Športne opreme.

V kolikor iščete vrtne stole za namen prebivanja daljšega časa na vrtu, vam priporočamo ogled še Vrtnih miz. Tako se boste lahko bolje namestili, saj bo miza držala vse potrebno in bo uživanje v vašem vrtu ne moteno dlje časa.

Želite na vrtu tudi obedovati? Priporočamo ogled Vrtnih garnitur. Tam najdete zunanje jedilne sete, kot prav tako počivalne garniture za udobno namestitev.