Prikazujem 1–24 od 648 izdelkov

VRTNE KLOPI

Sedite nazaj in vonjajte prijetno dišeče cvetlice, ki steveč

jih posadili na svojem vrtu. Vrtne klopi so miren kraj za sprostitev in gledanje sveta, ki se odvija mimo. So idealne za klepetanje s prijateljem ob uživanju narave. Če ste v vaš vrt vložili veliko dela in truda, si vzamite čas, da to tudi opazite in cenite. Tako boste lahko sedeli na vrtu in uživali v rezultatih svojega dela.

Vrtna klop za tri osebe 159 cm trdna tikovina
Vrtna klop za tri osebe 159 cm trdna tikovina

Vrtna klop bo poleg praktičnega počivališča tudi izboljšala videz vašega vrta. Na voljo so vrtne klopi v različnih stilih. Kovinske, lesene ali ratanske vrtne klopi bodo vašemu vrtu dale drugačen videz: okrašena eleganca z vrtno klopjo iz kovanega železa, klasična in naravna preprostost z lesom ali svež mediteranski šarm z ratanom. Izberite vrtno klop, ki bo odražala vaš osebni slog in osebnost vašega vrta. Da bo vaš vrt vedno urejen, pa se opremite z vsem kar potrebujete. Oglejte si Vrt in vrtnarjenje.

Da bo sedenje za klopjo še priročnejše, poskrbite za Vrtno mizo. Ta bo poskrbela, da boste lahko odložili nepotrebno z rok in se nanjo naslonili. Želite sedeti v drugačnem stilu? Preverite ponudbo Vrtnih garnitur in najdite pohištvo za vas. Tam kjer sence ni prvotno na voljo za njo poskrbite s Senčniki.

Vrtno pohištvo je izpostavljeno vsem vremenskih razmeram. Da bo obstalo in vam služilo kar se da dolgo, poskrbite za dobro zaščito. Med Dodatki za vrtno pohištvo poiščite pokrivala, ki bodo ravno pravšnja. Če se odločite za Vrtne stole, pa med dodatki najdete tudi Blazine za stole in vrtne gugalnice.

PODKATEGORIJE

Preloader