Prikazujem 1–24 od 794 izdelkov

LEŽALNIKI

Izkoristite sončno vreme in uživajte na ležalniku po vašem izboru.več


Ležalniki v najrazličnejših oblikah in izdelani iz različnih materialov(les, ratan, jeklo, …) poskrbijo za sproščujoč element na vašem vrtu, ob bazenu ali pa na vikendu. Ležalniki se znajdejo na večih mestih. Naj bo to ob bazenu, doma na dvorišču, vrtu ali na balkonu. Postavimo jih lahko kamorkoli, če so zložljivi, jih lahko damo tudi v avto in si priredimo počitek kadarkoli in kjerkoli. Za osvežitev ob reki so idealni.

Ležalniki 2 kosa z mizico poli ratan in tekstil črni
Ležalniki 2 kosa z mizico poli ratan in tekstil črni

Ob bazenu se bodo Ležalniki zelo lepo podali in pripomogli k sončenju po in pred kopanjem. Za vse tiste, ki nimate vgrajenega bazena ob hiši, vendar si vi ali vaši otroci želijo kopati poleti, so rešitev nadzemeljski Bazeni. Postavite ga lahko kamorkoli z dosegom vode. Najboljše je pa to, da ga lahko podremo ko ga ne želimo uporabljati in tako naredimo prostor za druge aktivnosti.

Lahko se pa sončimo tudi brez bazena! Tudi, če recimo stanujemo v bloku in nimamo dvorišča ali vrta, kjer bi se lahko sončili. Ležalnik paše tudi na balkon. Za zasebnost pa lahko poskrbite z Balkonski platnom in Balkonsko stransko tendo.

Iščete nekaj za sedenje in poležavanje na vrtu pa vam ležalniki ne ustrezajo? Ste razmišljali kdaj o imetju Zunanjega kavča? Ali celo Zunanje postelje? Če iščete nekaj za večjo družbo, pa si oglejte Vrtne garniture.

Si želite nekaj ležalniku podobnega ter udobnega v vašem domu? Nekaj takega, kjer se lahko namestite in je velik ravno prav samo za vas, tako da vam nihče ne krade prostora? Preverite naše Fotelje in počivalnike.