Prikazujem 1–30 od 53 izdelkov

PREVLEKE ZA ZUNANJE POHIŠTVO

Poskrbite za pohištvo na vašem vrtu ali terasi.več


Lepo je, ko imamo vrt, teraso, dvorišče, balkon ali kateri koliprostor, kjer lahko uživamo na svežem zraku. Vrtno pohištvo, ki se znajde dobro marsikje, ne le na vrtu, je pomembna sestavina izbrane površine. Pohištvo nam omogoča udobno namestitev in prijetno preživljanje časa na prostem. Da bo pohištvo ostalo kvalitetno, pa je zelo dobro, da ga ustrezno zaščitimo. Če je vedno izpostavljeno spreminjanju vremenskih razmer, se hitro obrabi ali poškoduje. Prevleke za zunanje pohištvo bodo vašemu pohištvu predstavljale zaščito, ki jo potrebuje.

Madison Pokrivalo za zunanje pohištvo okroglo 200 cm sivo
Madison Pokrivalo za zunanje pohištvo okroglo 200 cm sivo

Najdejo se prevleke različnih oblik in velikosti, tako da pokrijejo vsak kos pohištva. Da bo preživljanje časa na vrtu ali terasi udobno, pa mora biti pohištvo kvalitetno. Je mogoče že čas da si privoščite nov kos pohištva? Zamenjate kak star kos in iz njega mogoče naredite nekaj novega? Mojstri imate “dobr učk” in domiselne ideje za takšne stvari. Mogoče lahko iz omarice naredite mizo? Ali pa iz velikega kamna, mogoče starih desk? Noge za mizo vam bodo pomagale pri transformaciji starega in obrabljenega v nekaj novega in posebnega. Preverite pa tudi Mizne plošče, tam najdete Površine za mizo in zaščitne plošče.  Brez Orodja pa bo šlo pa težko.

Da bo vaše pohištvo dobro opremljeno tudi takrat, ko ne bo pokrito, pa mu dodajte Blazine za stole in vrtne gugalnice. Iščete Prevleke drugačne vrste? Recimo Prevleke za stole ali Prevleke za mize?

Da boste vse Dodatke za vrtno pohištvo imeli kam pospravite, si oglejte Vrtne škatle in omare za shranjevanje.