Prikazujem 1–30 od 213 izdelkov

BLAZINE ZA STOLE IN VRTNE GUGALNICE

Blazine za stole in vrtne gugalnice, kot tudi za sedežne garniture, so idealno dopolnilo za udobje in dekoracijo na vašem vrtu in tud v vašem domu. Če imate na verandi gugalnico ali klop, jima boste želeli dati nekaj barve in udobja.Preberi več

Vrtne gugalnice, postavljene v modri in zeleni barvi, imajo brezčasen vzorec, ki vam bo všeč v trenutku. Blazine bodo dvignile udobje sedenja na novo raven in v njem boste še bolje uživali.

Blazina za ležalnik taupe 118x60x5 cm
Blazina za ležalnik taupe 118x60x5 cm

Za stole in vrtne gugalnice na terasi, ter tudi za pohištvo v dnevni sobi, kuhinji ali jedilnici so idealne blazine za stole. Oblazinjene blazine so zelo elegantnega dizajna in zagotovo bodo pripomogle k dekorju sobe.

Naša celotna ponudba je izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in zagotavljati trajnost. Dekorativne blazine so najlažji način za majhno spremembo notranjosti. Če imate na dvorišču vrtno klop z naslonjalom in vam sedenje ni na naslovnjalu ni udobno, bo tudi ta problem rešila blazina za naslon.

Blazine lahko uporabite tudi kot naslon za roke ali noge, vse je odvisno je od vas in vaših želja. Dejstvo je, da je sedenje ali ležanje na mehkem zmeraj bolj udobno in prijetno, zato boste zagotovo zadovolnji z nakupom.