Prikazujem 1–30 od 253 izdelkov

DODATKI ZA VRTNO POHIŠTVO

Opremite vašo vrtno pohištvo in mu tako dodajteveč

vrednost in slog. Med Dodatki za vrtno pohištvo najdete razne izdelke, nekateri bodo naredile vaše vrtno pohištvo udobnejše in prijetnejše. Drugi bodo zaščitili vaše pohištvo pred raznimi vremenskimi muhami.

Vrt, ali katerikoli prostor okoli naše hiše ali stanovanjske zgradbe predstavlja kotiček narave, ki čaka na nas. Če imamo le na voljo takšen kotiček, ga dobro opremimo in mu podarimo vse potrebno, da nam bo predstavljal to kar potrebujemo. Za nekatere bo to sproščujoče vzdušje, za druge bolj pestro in pisano. Takšen je tudi izbor v ponudbi Vrtnega pohištva.

Ko Prevleke za zunanje pohištvo ne bodo v rabi, jih lahko shranite v Škatle in omare za shranjevanje. Te bodo poskrbele za red tudi izven hiše. Notri lahko pospravite tudi Blazine za stole in vrtne gugalnice, ko te ne bodo v rabi, recimo pozimi. Da pa bodo v rabi kar se da, pa jim priskrbite pravšen kos vrtnega pohištva kot je recimo Vrtna klop ali Vrtna gugalnica. Da bodo zanimiv prostor imeli tudi vaši otroci, preverite ponudbo Za otroke in najdite Igračo, Otroško vozilo ali Igralo. Naj bo vaš vrt ali vaše dvorišče prostor, kjer se vsi najdejo.

Da se boste našli tudi, ko sonce zaide, pa poskrbite za dobro Zunanjo in vrtno razsvetljavo.  Potrebujete “novo luč” tudi znotraj? Preverite še ponudbo notranje Razsvetljave. Za lepo celotno okolico in ne le njeno pohištvo, pa dobro poskrbite za vašo Zelenico in okolico. Tako boste lahko uredili celoten prostor tako, kot si želite.