Prikazujem 30 izdelke

ZALIVANJE IN NAMAKANJE

Olajšajte si oskrbo vode vaših rožic in drugih rastlin.več


Izhajamo iz narave, vendar se včasih zdi, da smo na to pozabili. Modernizacija in tehnologija sta nam prinesli mnogo pridobitev in olajšav. Prav tako pa moderno življenje hitro povzroči prekomeren stres v nas. Zato se zavzemimo, da si vzamemo po nekaj minut vsak dan, da smo z naravo. Preprosto dihamo svež zrak, opazujemo in prisluhnemo. Vsi, ki imate možnost urejanja naravne okolice, si lahko priredite kotiček za vas. Še lepše pa je, če je celotna okolica posejana s prečudovitimi rastlinami. Čeprav je zalivanje rož včasih lahko užitek, se hitro prelevi v napor, če imamo veliko rastlin ali pa mogoče celo njivo ali nasad. Olajšajte in skrajšajte si Zalivanje in namakanje in raje zapolnite ta čas z uživanjem narave.

Dober občutek je, ko se zjutraj vstanete in greste lahko na vaš vrt ali Zelenico. Še lepše pa je, ko sta Zelenica in okolica tudi urejena. Da bo urejanje vaše okolico enostavno, si priskrbite Vrtno lopo. Tam boste lahko hranili razne pripomočke ali drva. Z Vrtnimi loki, brajdami in pergolami pa bo vaša okolica še posebno lepa. Da boste lahko udobno uživali lepoto vašega vrta oziroma okolica, pa poskrbite še za primerno Vrtno pohištvo.

Se ukvarjate s kmetovanjem? Preverite še kategorijo Kmetijstvo. Tam najdete poleg pripomočkov za Živinorejo tudi izdelke za Pridelavo vino. Ko bo vino pridelano in shranjeno v lepih steklenicah, pa ga lahko hranite in po želji izpostavite s Stojali za vino.