Prikazujem 19 izdelke

VRTNARJENJE DODATKI

Opremite se z vsemi dodatki za vrtnarjenje, ki jih potrebujete zaveč


uspešno pridelovanje zelenjave ter drugih rastlin na vašem vrtu. Vrtnarjenje nam ponuja možnost stika z naravo in predstavlja marsikomu obliko sprostitve. Zelo dober občutek je, ko si lahko sam pridelaš del svoje hrane. Nadležno pa je, če nam te skrbno vzgojene rastlince prej pojedo kakšni polži ali drugi škodljivci. Med Dodatki za vrtnarjenje najdete različne pripomočke in izdelke, ki vam bodo pomagali preprečiti prav to.

Zatiranje škodljivcev zna biti nadležno, če nimamo prave opreme. Zato si priskrbite primeren odganjalec za škodljivce. Da bodo vaše rastlince imele dovolj hranil iz zemlje, se znebite plevela. S Talnim pokrivalom boste dosegli prav to. Preproge proti plevelu in koreninam so na voljo v različnih velikostih, tako da jih lahko po potrebi kombinirate in pokrijete cel vrt. Za vse občutljivejše prideljke, pa je najbolje oziroma včasih celo potrebno, da jim zagotovimo dovolj velik Rastlinjak.

Vrt pa ni le prostor pridelovanja hrane, ampak tudi prostor sprostitve in uživanja v naravi. Še posebej dobro je, če se lepo namestite na Vrtno gugalnico in opazujete nebo, vaše prideljke in vse vmes. Če guganje ni vaša stvar, pa so zelo udobni Vrtni stoli. Lahko pa si privoščite kar Ležalnik, ta bo še posebej priljubljen poleti onb kakšni knjigi in limonadi. Ob vsem tem sproščanju pa ne pozabite na senco. S Senčniki lahko regulirate senco in tako poskrbite, da ste zaščiteni, ko je sonce najmočneje.

Ste ljubitelji ptic? Vašemu vrtu dodatje Kopeli za ptice in jih tako skupaj s krmilnikom provabite v svoj majhen kotiček narave.