Prikazujem 1–24 od 641 izdelkov

TENDE

Poskrbite za pravo senco na vaši terasi.več


Za vse zunanje prostore ob steni, so za regulacijo sence, najboljše Tende. Te so običajno prilagodljive, tako da lahko prilagajte površino, ki jo tenda osenčuje oziroma jo premikate skupaj s soncem. Tendno lahko raztegnete ali zložite ročno, nekatere pa imajo za to namontiran še motorček.

Bimini tenda s 4 loki modra 243x196x117 cm
Bimini tenda s 4 loki modra 243x196x117 cm

Naj gre za teraso, zadnjem vhodu hiše, recimo na vrt, balkon ali kakšen drug prostor ob steni. Tenda se bo prilagodila vašim potrebam po sedenju zunaj ob lepem vremenu brez pasti sonca. Iščete Senčnik, ki ne potrebuje stene? Preverite Previsne senčnike in Stojala za senčnike. Mogoče pa iščete Nadstrešek? Želite senco tudi na vašem oknu? Preverite ponudbo okenskih senčil in dekoracije tukaj.

Dobro zaščito pred soncem in dežjem pa privoščimo tudi našemu vrntemu pohištvu, ne le sebi. Zaščitite ga s Pokrivalom za vrtno pohištvo. Najdete jih različnih velikosti in oblik, tako da boste našli pravo za vsak kos. Je vaše vrtno pohištvo že dotrajano in si želite novo? Mogoče pa si želite popestriti dogajanje na vašem vrtu. Da bo sedenje pod senco udobno, preverite ponudbo Vrtnega pohištva.  Vrtne gugalnice so dobra rešitev za sedenje v senci, tudi ko ni tende, saj imajo svoj senčnik in tako služijo dvema namenoma hkrati. Za večja druženja pa preverite Vrtne garniture. Da bo sedenje na njih še udobneje in lepše, pa zato poskrbijo Dekorativne blazine. Ob neprimernem vremenu ali koncu sezone, pa jih lahko pospravite skupaj z drugimi rečmi, ki se znajdejo na vrtu v Vrtne škatle in omare za shranjevanje.