Prikazujem 1–32 od 131 izdelkov

MREŽA ZA ZASEBNOST

Mreža za zasebnost, vsak potrebuje prostor, kjer se lahko počuti varno in sproščeno.več


Namen doma je med drugimi tudi ta, dejstvo pa je, da kot bitja narave, potrebujemo tudi prostor, ki ni omejen s štirimi stenami. Bodisi balkon, majhna terasa ali večje dvorišče, dovolj je že, da smo na svežem zraku in obsijani z naravno svetlobo. V družbi se moramo vesti po določenih standardih in slediti pravilom, doma pa naj bi bilo to veliko manj omejeno. Vsekakor pa po večini živimo v neposrednem stiku z družbo, zato nekaj zasebnosti pred njo ne le da ne škodi, vendar izredno koristi. Mreža za zasebnost vam omogoči ravno to. Nadenite jo na svoj zunanji prostor in si oddahnite, na kakršenkoli način želite.

Mreža za zasebnost ima mnogo prednosti, med katerimi je tudi prilagodljivost, saj jo raztegnete, kolikor potrebujete. V kolikor vam gre kdaj v napoto, pa jo lahko preprosto snamete, zvijete in pospravite za naslednjo priložnost. Hkrati je tudi prenosljiva, kar jo naredi super rešitev za ureditev zasebnosti v kampu. Imate radi Kampiranje? Oglejte si pestro ponudbo pripomočkov in pohištva!

Iščete nekaj bolj stabilnega in odpornejšega? Nekaj, kar boste enkrat namestili in rešili zadevo za kar nekaj časa? Preglejte ponudbo Senčnikov. Tej bodo poleg zasebnosti omogočili še zaščito pred soncem. V kolikor je vaš prostor sprostitve vaš balkon, si izberite na primer Balkonsko platno, ki lahko recimo dobro zakrije špranjice med ograjo in Balkonsko stransko tendo, ki vas bo ščitila pred močnimi sončnimi žarki.

Ultimativna rešitev za zasebnost večjih zunanjih prostorov pa so seveda, Ograje.

Preloader