Prikazujem 1–32 od 601 izdelkov

BALKONSKO PLATNO

Balkonsko platno, zasebnost v lastnem domu, na balkonu ali terasi nam vsem veliko pomeni.več

Da boste svoj čas preživljali kar se da prijetno, ne smete dovoliti, da vam vreme to onemogoča. Kjerkoli živite, preživljanje časa na zraku in soncu je zaželeno. Vam včasih veter ali močno sonce ponagajata pri vašem počitku ali kakšnem opravilu? Lahko si umislite zaščito v obliki Balkonsko platno, tende ali mreže.

Zelo praktična so tudi naša Vetrobranska zložljiva platna, s katerimi lahko tudi omejite prostor ali samo ustvarite senco. Takšen zložljiv senčnik je idealen za uporabo na terasi, balkonu ali vašem vrtu, saj vam bo zagotovil senco. Narejena iz visokokakovostnega poliestra, zato je odporna na vodo, umazanijo, UV žarke in vse vremenske vplive.

Naša  Mreža za zasebnost predvsem nudi zasebnost pred nezaželenimi pogledi, lahko pa si z njo ustvarite tudi senčko. To vrtno senčilo, narejeno iz trpežnega materiala, je odporno na plesen in UV žarke. Zahvaljujoč posebni strukturi HDPE tkanine boste zaščiteni pred soncem, vendar boste lahko še vseeno uživali v vetriču. Preverite tudi naše  Balkonske stranske tende , ki z veliko površino predstavljajo učinkovit način zagotavljanja sence in zaščito pred vetrom in sončnimi žarki, hkrati pa nudi tudi  zasebnost. Skupaj z vašimi otroci ali gosti se boste lahko sproščali na vrtu, terasi ali balkonu.

Da bo prosti čas vaših družinskih članov, prijateljev in gostov preživet udobno, si poglejte še našo ponudbo Ležalnikov in Visečih mrež

Naše Balkonsko platno je vse splošno uporabno, prepričani smo, da si boste izmislili idejo, kako in kje jih uporabiti…

Preloader