Prikazujem 1–32 od 165 izdelkov

PREVISNI SENČNIK

Za kavico v senčki ali za kotiček oaze pod vročim soncem.več

V vročih dneh je vedno aktualno močno sonce. Čeprav se nastavljanje soncu velikokrat prileže, je po navadi poleti tako, da kamorkoli gremo, iščemo senco in hlad. Za različne kotičke in priložnosti, so tu različni Senčniki. Eni so boljši za nekaj, drugi za drugo.  Tende so super senčnik, če potrebujemo senco ob vhodu ali steni. Kje bolj na prostem, vas pa bo rešil Previsni senčnik.

Previsni senčniki prihajajo v različnih višinah, velikostih in stilih senčila in droga. Nekateri so okrogle oblike, idealni za eno do tri osebe. Na voljo so tudi takšni, ki se lahko pritrdijo na steno. Drugi so bolj oglate oblike in tako nudijo večjo prostornino, kjer se lahko skrijemo pred soncem. Oglati previsni senčniki so idealni za set miz. Recimo takšnih, kjer lahko sede več ljudi in tako pogostite večje število prijateljev ali spravite vse širše družinske člane za eno mizo. Preverite ponudbo Vrtnega pohištva in tako omogočite dovolj udobnega prostora za namestitev vseh domačih in gostov.

Že imate senčnik in potrebujete le Stojalo za Senčnik?

Urejate območje ob bazenu? Za kreacijo odlične točke za sončenje ali počivanje v senci združite izbrane previsne senčnike z ustreznimi Ležalniki.

Želite ustvariti popolno teraso? Za senco in nekakšno oblikovanje terase v zaobljeni prostor lahko uporabite Paviljone. Za senco na večji površini na vašem vrtu recimo lahko uporabite tudi Senčno jadro. Za namestitev senčnega jadra pa si priskrbite še ustrezne pripomočke. Poiščite svoj set za namestitev v Pripomočkih za nadstreške. Da bo druženje mogoče tudi v poznih večerih urah, za to poskrbi Zunanja razsvetljava.

Preloader