Prikazujem 1–32 od 59 izdelkov

VRTNE GUGALNICE

Vrtne gugalnice, guganje je zelo prijetno in sprostitveno gibanje. Skoraj vsi več


otroci imajo radi gugalnice, katere so znane po dobrem vplivu na razvoj domišljije. Žalostno pa je, da odrasli opustimo marsikatere dejavnosti, ki so nas veselile kot otroke. Vsekakor pa to ni potrebno. Še več, priporočljivo je, da vpletete v svoje življenje dejavnosti, ki nahranijo zabavnega in veselega otroka v vas. Vrtne gugalnice so za to odlična rešitev! Tako lahko preživite svoj prosti čas nekje pod drevesom ali lepim Senčnikom, s knjigo v roki, laptopu v naročju ali zaprtimi očmi z melodijo v ušesih, medtem ko se prijetno gugate naprej in nazaj.

V ponudbi so Vrtne gugalnice namenjene eni osebi ali dvema. Vrtno gugalnico v obliki klopi, lahko postavite pred hišo, enojno pa na teraso. Na voljo so tudi gugalnice za otroke v pestrih barvah. Tako se lahko z družino ob poletnih večerih pogovarjate, gledate zvezde in uživate v rahlem guganju.

Iščete klasične gugalnice za vaše otroke? Obrnite se na Otroška igrala. Tam poleg Gugalnic najdete še druge oblike igral, ki jih lahko postavite na vrt ali dvorišče. Vašim otrokom ter njihovim prijateljem omogočite varno in zdravo okolje, za odkrivanje in urjenje njihovih motorčnih sposobnosti. Padanje je neizogiben del otrokovega življenja, ki pa ni nujno slab. S padcem se naučijo biti bolj pozorni. Da bodo padci ublaženi in večje poškodbe izognjene, podložite njihovo igrišče z Varnostno talno podlogo iz gume.

Odrasli in otroci pa imajo zelo radi tudi Viseče mreže, ki so prav tako prijetna oblika sprostitve. Preverite ponudbo Vrtnega pohištva in najdite svoj kos sprostitve.