Prikazujem 1–32 od 10115 izdelkov

VRTNE GARNITURE

Za popolno urejen vrt in udobno preživljanje prostega časa ne smete pozabiti na pravo izbiro vrtne garniture. Lahko se odločite za različne sete: to so lahko seti jedilniške vrtne garniture, da lahko uživate v obroku tudi zunaj ob prijetnem vremenu ali pa seti zunanje sedežne garniture za popoldanski počitek ali druženje.

Vrtne garniture so idealna izbira za ustvarjanje udobnega in elegantnega zunanjega sedišča. Te garniture vam omogočajo, da se sprostite na prostem in uživate v svežem zraku ter hkrati ustvarite prijeten prostor za druženje s prijatelji in družino. Sestavljene so iz sedežev, miz in pogosto tudi dodatnih elementov, kot so naslonjači, blazine in senčniki

Za dnevne sobe mamo tudi velik izbor notranjih Sedežnih garnitur. Na voljo so vam vrtne garniture v različnih oblikah, velikostih in delih. Lahko se odločite za oblazinjene sedežne garniture iz poli ratana ali akacijevega lesa ali kombinacijo obeh. Garniture iz aluminija se prav tako lepo podajo na vrt, saj dodajo lesk. Vrt za dobro druženje pa mora imeti tudi vrtno mizo. Te so na voljo iz različnih materialov, od lesenih do železnih in iz različnih struktur za različne namene uporabe. Če pa iščete notranjo mizo za v jedilnico ali mogoče pisarno pa se pester izbor miz nadaljuje.

Da bo sedežna garnitura dobro služila svojemu namenu vam priporočamo da jo postavite blizu Zunanjega žara ali pečice.

Poskrbite, da bo tudi vaš vrt oddajal prijeten ambient celotnega doma! K prijetnem ambientu lahko pripomorete z barvnimi cvetlicami, ki jih lahko posadite v cvetlična korita in dodate kakšno klop, tako da si lahko ustvarite svoj mali kotiček v naravi.

Se strinjate, da ni boljšega od ležernega počitka na domačem vrtu? Potem gotovo veste, kaj vse sodi na prijeten in udoben vrt, a izbira je lahko zaradi široke ponudbe zelo težavna. Poenostavite si odločitev in še pred nakupom preverite, kaj vse vam je na voljo in med seboj primerjajte različne kose.

Vrtno pohištvo

Med vrtnim pohištvom lahko najdete vrtne garniture, mize, klopi, stole in vrtne ležalnike, poleg tega pa tudi vrtne gugalnice, senčnike in paviljone, tende, markize in pergole ter dodatno opremo za vrtno pohištvo, ki zajema zaboje za blazine, blazine, držala za mreže, zaščitne prevleke, podstavke in prevleke za senčnike.

Za udobno sedenje na vrtu lahko najdete klasične, zložljive ali viseče stole vseh velikosti, od pručk do stolov z visokim naslonom. Izdelani so iz različnih materialov, od lesa do tekstila, aluminija ali umetnih mas. Tudi sedežne garniture, s katerimi ubiješ več muh na en mah, ponujajo veliko možnosti – izbirate lahko med različnim številom stolov ali klopi, najdete pa lahko tudi modele s kotnimi klopmi ter celo počivalnikom za noge.

Ležalniki

Med ležalniki ni izbira nič kaj manj pestra. Nekateri so zložljivi, drugi imajo vgrajen senčnik, tretji celo prostor za shranjevanje brisač. Razlikujejo se tudi po obliki, saj so določeni modeli prav posebej oblikovani za udoben počitek in popolno sprostitev.

Vrtne gugalnice

so v zadnjih letih svojevrsten trend med vrtnih pohištvom. Na voljo so gugalnice s sedalom za več oseb ali dvosedežni modeli. Nekatere ponujajo tudi senco, ki jo ustvarja vgrajena streha. Senčniki  ponujajo idealno zaščito pred žgočim poletnim soncem. Na voljo so artikli različnih velikosti. Z ali brez podstavka. Zahtevnejši pa lahko poiščejo celo paviljone s kovinskim ogrodjem in zaščitno mrežico proti komarjem. Tudi pri barvah so možnosti neskončne.

Iščete klasične gugalnice za vaše otroke? Obrnite se na Otroška igrala. Tam poleg Gugalnic najdete še druge oblike igral, ki jih lahko postavite na vrt ali dvorišče. Vašim otrokom ter njihovim prijateljem omogočite varno in zdravo okolje, za odkrivanje in urjenje njihovih motoričnih sposobnosti. Padanje je neizogiben del otrokovega življenja, ki pa ni nujno slab. S padcem se naučijo biti bolj pozorni. Da bodo padci ublaženi in večje poškodbe izognjene, podložite njihovo igrišče z  Varnostno talno podlogo iz gume.

Odrasli in otroci pa imajo zelo radi tudi Viseče mreže, ki so prav tako prijetna oblika sprostitve. Preverite ponudbo Vrtnega pohištva in najdite svoj kos sprostitve.

Med ostalimi izdelki v kategoriji zunanjega pohištva so še ležalne podloge, sedežne blazine ter ostala oprema, s katero lahko poskrbiš za popolno udobje na domačem vrtu.

Vrtni dodatki

Med Dodatki za vrtno pohištvo najdete razne izdelke, nekateri bodo naredile vaše vrtno pohištvo udobnejše in prijetnejše. Drugi bodo zaščitili vaše pohištvo pred raznimi vremenskimi muhami.

Ko Prevleke za zunanje pohištvo ne bodo v rabi, jih lahko shranite v Škatle in omare za shranjevanje. Te bodo poskrbele za red tudi izven hiše. Notri lahko pospravite tudi Blazine za stole in vrtne gugalnice, ko te ne bodo v rabi, recimo pozimi. Da pa bodo v rabi kar se da, pa jim priskrbite pravšen kos vrtnega pohištva kot je recimo Vrtna klop ali Vrtna gugalnica. Da bodo zanimiv prostor imeli tudi vaši otroci, preverite ponudbo Za otroke in najdite Igračo, Otroško vozilo ali Igralo. Naj bo vaš vrt ali vaše dvorišče prostor, kjer se vsi najdejo.

Vrt, ali katerikoli prostor okoli naše hiše ali stanovanjske zgradbe predstavlja kotiček narave, ki čaka na nas. Če imamo le na voljo takšen kotiček, ga dobro opremimo in mu podarimo vse potrebno, da nam bo predstavljal to kar potrebujemo. Za nekatere bo to sproščujoče vzdušje, za druge bolj pestro in pisano. Takšen je tudi izbor v ponudbi Vrtnega pohištva

Da se boste našli tudi, ko sonce zaide, pa poskrbite za dobro Zunanjo in vrtno razsvetljavo.  Potrebujete “novo luč” tudi znotraj? Preverite še ponudbo notranje Razsvetljave. Za lepo celotno okolico in ne le njeno pohištvo, pa dobro poskrbite za vašo Zelenico in okolico. Tako boste lahko uredili celoten prostor tako, kot si želite.

Prevleke za zunanje pohištvo

Lepo je, ko imamo vrt, teraso, dvorišče, balkon ali kateri koli prostor, kjer lahko uživamo na svežem zraku. Vrtno pohištvo, ki se znajde dobro marsikje, ne le na vrtu, je pomembna sestavina izbrane površine. Pohištvo nam omogoča udobno namestitev in prijetno preživljanje časa na prostem. Da bo pohištvo ostalo kvalitetno, pa je zelo dobro, da ga ustrezno zaščitimo. Če je vedno izpostavljeno spreminjanju vremenskih razmer, se hitro obrabi ali poškoduje. Prevleke za zunanje pohištvo bodo vašemu pohištvu predstavljale zaščito, ki jo potrebuje.

Najdejo se prevleke različnih oblik in velikosti, tako da pokrijejo vsak kos pohištva. Da bo preživljanje časa na vrtu ali terasi udobno, pa mora biti pohištvo kvalitetno. Je mogoče že čas da si privoščite nov kos pohištva? Zamenjate kak star kos in iz njega mogoče naredite nekaj novega? Mojstri imate “dobr učk” in domiselne ideje za takšne stvari. Mogoče lahko iz omarice naredite mizo? Ali pa iz velikega kamna, mogoče starih desk? Noge za mizo vam bodo pomagale pri transformaciji starega in obrabljenega v nekaj novega in posebnega. Preverite pa tudi Mizne plošče, tam najdete Površine za mizo in zaščitne plošče.  Brez Orodja pa bo šlo pa težko.

Da bo vaše pohištvo dobro opremljeno tudi takrat, ko ne bo pokrito, pa mu dodajte Blazine za stole in vrtne gugalnice. Iščete Prevleke drugačne vrste? Recimo Prevleke za stole ali Prevleke za mize?

Da boste vse Dodatke za vrtno pohištvo imeli kam pospravite, si oglejte Vrtne škatle in omare za shranjevanje.

Zunanja preproga

Zunanja preproga, med Dodatki za vrtno pohištvo najdete razne izdelke, nekateri bodo naredile vaše vrtno pohištvo udobnejše in prijetnejše. Drugi bodo zaščitili vaše pohištvo pred raznimi vremenskimi muhami.

Vrt, ali katerikoli prostor okoli naše hiše ali stanovanjske zgradbe predstavlja kotiček narave, ki čaka na nas. Če imamo le na voljo takšen kotiček, ga dobro opremimo in mu podarimo vse potrebno, da nam bo predstavljal to kar potrebujemo. Za nekatere bo to sproščujoče vzdušje, za druge bolj pestro in pisano. Takšen je tudi izbor v ponudbi Vrtnega pohištva.

Da se boste našli tudi, ko sonce zaide, pa poskrbite za dobro Zunanjo in vrtno razsvetljavo.  Potrebujete “novo luč” tudi znotraj? Preverite še ponudbo notranje Razsvetljave. Za lepo celotno okolico in ne le njeno pohištvo, pa dobro poskrbite za vašo Zelenico in okolico. Tako boste lahko uredili celoten prostor tako, kot si želite.