Prikazujem 1–32 od 1247 izdelkov

VRTNA KORITA IN GREDE

Vrtna korita in grede, za vse rožice in cvetlice, ki jih želite izpostaviti, izberiteveč


Vrtna korita. Ta bodo vaše najljubše cvetlice dvignile na višje in skupaj z njimi ustvarile prijetno in urejeno noto na vašem vrtu. Prav tako, pa bo za cvetlice lažje skrbeti, če so v koritu. S koritom preprečite, da bi korenince drugih rastlin kradle vašim cvetlicam hranljive snovi iz zemlje.

Cvetlična korita vam prav tako omogočajo, da imate cvetlice in druge rastline tudi tam, kjer ni zemlje na voljo. Recimo dobro se podajo poleg vhodnih vrat. Te bodo poskrbele, da bo vhod prijeten, da bo ob snegu in dežju še suh, pa za to poskrbijo Nadstreški. Ne potem seveda pozabit rožice zalit, saj jih dež ne bo mogel.

Poleg tega, da so cvetlična korita lepa na vašem vrtu, bodo v pol zaprtem prostoru še tako s cvetlicam tako bolj odražale svojo lepoto. Na balkonu in terasi je ponavadi vidno veliko betona, lesa ali druge površine. Tako bomo s cvetličnim koritom poskrbeli še za naraven element.

Za brezskrbno imetje rastlin med štirimi stenami, ki bodo vedno cvetele, pa lahko poskrbite z Umetnimi rastlinami. Če imate raje naravne rastline, pa poskrbite da bodo lepo vidne z Rastlinskimi stojali.

Da bodo cvetlice, zelenjava in vse ostale rastline lepo uspevale na vašem vrtu, poskrbite, da bodo dobro nahranjene. Če le lahko, se odločite za domače Kompostiranje in tako vašemu vrtu zagotovite najbolj naravno gnojilo. Da bode občutlivejše rastline preživele tudi pozimi, pa jim uredite topel dom – Toplo gredo in Rastlinjak za vse tiste, ki jih živali rade sunejo.

Preloader