Prikazujem 1–32 od 84 izdelkov

LOPE ZA SMETNJAKE

Lope za smetnjake, imejte lepo urejeno celotno okolico hiše, tudi pri smetnjakih!več


Nihče ni navdušen nad smetmi, a so v modernem svetu skoraj neizogibne. Nikakor pa ni potrebno, da bi bile nadloga. Z recikliranjem lahko ločimo materiale, ki so lahko ponovno uporabni in tako dejansko odvrženi materiali ne ostanejo smeti dolgo. Pri uporabi ostalih materialov smo pa pozorni, da jih odvržemo šele, ko so zares odslužili svojemu namenu in smo pri tem prav tako pozorni, da jih odvržemo v primeren zabojnik. Da bo prostor namenjen smetnjakom ob vašem domu, pisarni ali kjerkoli, kjer skrbite za okolico, urejen in vonj zadržan na tistem mestu, bodo poskrbele Lope za smetnjake.

Vsak ima drugače urejen svoj dom, ter okolico v drugačnem stilu. Odvisno je kateri material prevlada v zgradbi vaše hiše, kako imate urejeno Zelenico in okolico ter pa predvsem je stvar okusa, kakšno lopo boste izbrali. Na voljo so lažje lope, kot so Lesene lope za smetnjake, ki jih povežejo v zaključeno enoto in jih narahlo skrijejo. Še posebej so primerne, če imate vrt oziroma zemljišče zagrajeno z Leseno ograjo. Med drugimi pa so na voljo tudi polne lope, kot so Lope iz poli ratana, ki smetnjake popolnoma zakrijejo.

Lope so narejene v različnih stilih in iz različnih materialov, tako da lahko iz prizora neokusnih smetnjakov ustvarite prav lep kotiček za odlaganje odpadkov. Imate vašo okolico okrašeno z Gabioni? Preverite tudi Gabionske ograde za smetnjak in zlijte kotiček z okolico.

Olajšajte si ločevanje odpadkov ža na samem začetku! Opremite svoje stanovanje s Koši za smeti in odpadke.