Prikazujem 1–32 od 424 izdelkov

AVTOMATSKO ZLOŽLJIVA TENDA

Avtomatsko zložljiva tenda, z našimi avtomatskimi zložljivimveč

tendami lahko ustvarite prijeten in hladen prostor na svoji terasi. Ter se tako zaščitite pred UV žarki! Ta le tende so idealne za zasenčenje oken, balkonov, teras, kavarn in tudi restavracij s terasami.

Ko urejaš okolico hiše ali se v sončnih dneh želiš ublažiti moči svetlobnih žarkov, se poleg šotorov, pavijonov in senčil lahko odločiš tudi za uporabne in povsem praktične tende, markize ali pergole. Tende omogočajo enostavno ustvarjanje sence na prostem in hkrati ohranjajo hišo hladno. Priskrbite si svojo tendo.

Ko zadiši po morju in poletju, je čas, da na terasi posedate s skodelico kave in dobro knjigo – varno skriti v senci tende, seveda.

Tende oz. markize nudijo senco na domači terasi ali v gostinskem lokalu.

A kako se odločiti za pravo vrsto tende?

Delimo jih na klasične, polkasetne, kasetne in strešne (veranda). Pri kasetnih in polkasetnih tendah je v zaprtem stanju tkanina varno zaščitena, zato je senčilo brez težav na prostem tudi pozimi.

Zložljiva kasetna tenda za teraso in balkon za vas.

Tende spadajo med izjemno praktična senčila, s katerimi lahko zasenčite tako velike terase restavracij kot majhne zasebne balkone. Vpete so zgolj na eni strani, odpirate in zapirate jih lahko po potrebi preko daljinskega upravljalnika ali pametne naprave.

Glavni sestavni deli kasetnih tend so zložljive roke, aluminijasta konstrukcija in platna. Edinstvena prednost pa je zagotovo ta, da omogočajo varno shranjevanje platna v slabih vremenskih razmerah, saj je v zaprtem stanju tkanina varno zaščitena.

Preloader