Prikazujem 1–24 od 1007 izdelkov

STRANSKE TENDE, PLATNA, MREŽE

Za zasebnost, proti vetru in za senco poskrbijoveč


Stranske tende, platna in mreže. Kakršnikoli dom imate, smo prepričani, da nekaj časa preživite tudi zunaj. Bodisi na vrtu, dvorišču, terasi ali balkonu. Da bo preživljanje časa prijetno, je dobro da omilimo vremensko nagajanje.

Živite na obali ali področju kjer vas veter pogosto obišče? Stati ali sedeti na blagem vetru je včasih lahko prijetno, ko piha prehudo pa zna biti zeo nadležno in nam ponagajati pri opravljanju določenih opravil. Stranske tende, platna in mreže nam bodo pomagala prav pri tem.

Platno za tendo oranžno in rjavo 600x300 cm
Platno za tendo oranžno in rjavo 600×300 cm

Opremite svoj balkon z Balkonsko stransko tendo za zaščito pred vetrom. Za zasebnost in preprečitev vhajanja sonca skozi ograjo in prevelikega segrevanja pa je tu Balkonsko platno. Za ustvarjanje zasebnosti kjerkoli pa poskrbi Mreža za zasebnost.

Za senco na vaši terasi ali vrtu poskrbi Vetrobransko zložljivo platno. Za pestrejši izbor pa preverite še ostale Senčnike. Si želite urediti senco, ko boste tudi v hiši ali stanovanju? Za regulacijo svetlobe v vaši sobi poskrbijo Žaluzije in rolete. Bolj elegantna ali igriva izbira pa podo Zavese in zastori.

Si vzamete kdaj pol ure časa zase in samo počivate v senci? Berete knjigo ali opazujete kako se drevesa premikajo ko pihlja? V takšnih trenutkih se je najboljše narahlo gungati v Viseči mreži ali Vrtni gugalnici. V poletnih dneh pa prija preživljanje časa vzunaj ali na terasi ne le podnevi, vendar tudi v poznih večerih. Poskrbite, da vam bo toplo z Oddejo. Če si želite vsesti na zelenico pa so tu Oddeje za uporabo na prostem. Za druženje in klepetanje v pozne večere s prijatelji, pa so dobra izbira Zunanji kavči. Da se boste med seboj videli, pa poskrbite še za primerno Zunanjo razsvetljavo.