Prikazujem 31 izdelke

BAZENI

Za tako zelo potrebno ohladitev le nekaj korakov stran.več


Poletje se pri nas razstira skozi 3 mesece, toplo za skopati se pa je včasih skoraj polovico leta. Kopanje in plavanje je del človeške narave. Zagotovite si možnost kopanja tudi takrat, ko niste blizu obale. Bazeni predstavljajo mesto osvežitve, sprostitve in zabave. Če le lahko, naj bodo to tudi za vas!

Ko človek sliši besedo bazen, po vsej verjetnosti pomisli na podzemne bazene. Tej so enkratni, vendar predstavljajo zelo velik projekt ga postavit in veliko odgovornost vzdrževanja. Prav tako pa zahteva veliko površino za svoj obstoj. Marsikdo si želi imeti doma bazen, vendar pa to nikakor ne pomeni, da se mora predati tako velikemu projektu in “prodati” svoj vrt zanj. Za enakovredno osvežitev, hitro postavitev in ohranitev večjih površin za druge namene, imamo v naši ponudbi večjo izbiro nadzemeljskih bazenov z jeklenim okvirjem in napihljivih bazenov.

Za užitek ob kopanju, mora biti voda seveda čista. Da se ne bo voda prehitro umazala in ne boste vodo menjali večkrat kot jo je potrebno, jo pokrijte s Pokrivalom za bazen. Te, poleg ostalih potrebščin za vzdrževanja bazena, najdete v različnih velikostih in oblikah med Dodatki za bazen.

Iščete hitrejšo rešitev osvežitve na vašem vrtu? Preverite Vrtne in solarne tuše.

Se želite namakati tudi pozimi? Preverite Masažne kadi. Če pa so sproščanje in masaža tista za katerimi hrepenite, pa si oglejte še Masažne aparate in Električne masažne stole. Za popestritev vašega tuširanja pa si oglejte še Šobe za masažne kadi in tuše.

Preloader