Prikazujem 1–24 od 61 izdelkov

DVIGOVANJE UTEŽI

Dvigovanje uteži, ojačajte svoje mišice in telesno strukturo več


Se radi dobro počutite in dobro izgledate? Konec koncev se vsi, vendar malo je takih, ki dejansko poskrbi zase. V današnjem svetu hitro pozabimo nase. Tekamo sem ter tja in skrbimo za vse okoli nas, ko pomislimo nase je pa dneva že skoraj konec. Poskrbite zase, kot si želite. Telovadba in fitnes sta dober način ohranjanja kondicije, zdravja in samozavesti. Dvigovanje uteži vam bo pomagalo ojačati določene mišice. Tako boste lahko zgradili svojo mišično strukturo, kot si želite.

Pri dvigovanju uteži, pa moramo biti pozorni na izvedbo, saj se ob nepravilnem načinu lahko poškodujemo. Kakšen je pravilen način dvigovanja uteži?
Ko trenirate z utežmi, najprej dvignite primerno količino teže. Začnite z utežjo, ki jo lahko udobno dvignete 12 do 15-krat. …Uporabite ustrezno tehniko. Naučite se pravilno izvajati vsako vajo. Če nimate nekoga poleg, ki bi vam pomagal, si pomagajte sami z internetom.

Želite dodati dvigovanju uteži še trening boksa? Boks in borilne veščine so dober način ohranjanja kondicije, prav tako pa razvijajo fokus pri človeku. Dvigovanje uteži ni za vas? Si želite bolj kardio vadbo? Za vznotraj preverite Kardio naprave. Ni pa je boljše telovadbe, kot Rekreacija na prostem. Narava je super prostor za preživljanje časa. Vodni športi so tudi nekaj posebnega in še dodaten razlog za druženje s svežim zrakom.

Za vse, ki se radi rekreirate doma, izkoristite lepo vreme in preživite čas vzunaj tudi po treningu. Da se ne boste rabili vračati v hišo, se lahko stiuširate kar zunaj. Vrtni in solarni tuši pridejo prav za vse tiste, ki radi preživljate čas vzunaj. Bodisi za vse ljubitelje Vrta in vrtnarjenja ali športnih aktivnosti.