Prikazujem 1–30 od 81 izdelkov

ZIMSKI ŠPORTI IN AKTIVNOSTI

Za vse športne ljubitelje zimskih mesecev več


Zima je po tradiciji čas počitka. Pozimi gredo marsikatere živali spat, ljudje smo pa drugačne narave. Res je, da se cela narava upočasni in je pozimi čas, da se tudi mi odpočijemo, preživimo skupaj večere in uživamo v beli odeji okrog nas. To pa še ne pomeni, da moramo le počivati. Zimski športi in aktivnosti bodo poskrbeli, da ohranite zdravo telo in dobro počutje.

Sneg in led sta tista dva dejavnika, ki nam omogočata izvedbo zimskih športov. Na snegu se lahko sankamo, smučamo in bordamo, za bolj nagajive pa je kepanje vedno dobra odločitev. Na ledu pa so aktivnosti malo bolj omejene, vendar je drsanje lahko prava zabava, mogoče ceo prvi zmenek, ali pa celo zelo eleganten šport. Preglejete ponudbo in se opremite tako, da bodo vaši najljubši Zimski športi in aktivnosti še naprej predstavljale tisto nekaj, zaradi česar se boste zime vsakič razveselili.

Da se boste lahko po aktivnosti udobno namestili doma ali kjerkoli drugje, poskrbite, da vam bo toplo. Da ne bo odeja pokrivala le zunanjost, se pokrite z Odejo tudi vi! Na voljo so tudi grelne odeje, za še nekaj dodatnih stopinj. Za toploto celotnega doma in tople Brisače pa poskrbijo Radiatorji.

Da bo poležavanje in crkljanje pozimi še prijetnejše in varno, si priskrbite vse potrebno za vaš Kamin. Radi kurite tudi zunaj? Priredite piknik ali povabite prijatelje na Žar! Nič ne de, če ga še nimate. Vse potrebno najdete tukaj.

Ste športno aktivni čez celo leto? Imate radi naravo in svež zrak? Potem nedvomno najdete opremo za Rekreacijo na prostem, ki bo polepšala vaš dan.

Da bo vsa Športna oprema dobro pospravljena in organizirana, ji namenite Omaro, ki jih bo držala na varnem, ko jih ne boste potrebovali.